Dylematow ciag dalszy :-Y

:-Y
Prosze mi powiedziec CO ja potrzebuje-czy na dzien dzisiejszy LED to juz taki "must have" -akurat sklanialbym sie do telewizora w tej technologii-na 3D to chyba jeszcze troche za wczesnie-nic nie nadaja w TV a na plyty to nie wyrobie.
Zrobilem krotki bilans co potrzebuje i do czego bede uzywal TV i z poczatkowego budzetu do £500 max nic nie wyszlo-ale TV nie kupuje sie co roku-przynajmniej ja wiec moge dodac troche wiecej-wyszlo mi ze
taki tylko ze pytanie czy nie za maly-mieszkam obecnie w mieszkaniu wiec living room nie przytlacza wielkoscia z tym ze nie wiem gdzie bede mieszkal w przyszlosci(odnosnie wielkosci to wyczytalem ze w PL ma ogromne znaczenie-niewazne parametry,swiatlo,katy-wazna wielkosc-nawet do blokow musi byc przynajmniej 50 cali
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
)ten Panasonic ma Freeview HD i Freesat HD i jest w ofercie JL z 5-io letnia gwarancja za £799 podobnie w
RS -mozliwosc negocjacji ceny wiec mysle ze ok £800 oprocz tego ma Wi-Fi-czy ktos sie orientuje jak dziala internet w TV-nie chodzi mi tutaj o podlaczenie laptopa do TV-czyli wiekszego monitora-malo tego
tutaj wyczytalem ze ten model(w nazwie modelu posiada jeszcze jedna literke E na koncu-myslicie ze to ten sam model czy jakis wyzszy model ?) posiada wejscie na klawiature(dobrze to rozumuje??? )"USB 2 (1 z tyłu, 1 z boku); Pamięć Flash /Klawiatura/WiFi/Nagrywanie USB HDD/Koncentrator" oraz jak mam rozumiec to.:Można również sprawdzać wiadomości sportowe, newsy, pogodę oraz kursy akcji, dzięki wbudowanemu w telewizor, łatwemu w obsłudze interfejsowi przeglądarki sieci WWW"?
Jedyny mankament ktory ma ten TV ale moze jeden z najwazniejszych to on nie jest 100Hz-ale cos tam przetwarza w funkcji PRO wiec moze nie ma tragedii-tak tak wiem najlepiej jechac do sklepu obejrzec,porownac z innymi TV,podlaczyc inne zrodla obrazu porozmawiac ze sprzedawca-tak zrobie ale zanim udam sie do sklepu(Byc moze jutro jezeli mnie jakies chorobsko nie rozlozy bo przez swieta mnie lamie ) prosze o porade co tak naprawde jest istotne a co pominac.
Ps.:Czy moze lepiej kupic "natenczas" np.
Sony za polowe ceny tamtego a po 2-3 latach zanabyc jakis 3D ???
Wszelkie sugestie jak najbardziej wskazane i oczekiwane