MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nadszedł ten czas...czyli jaki TV?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 23 z 69 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 22 | 23 | 24 ... 67 | 68 | 69 ] - Skocz do strony

Str 23 z 69

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

dzieckowemgle

Post #1 Ocena: 0

2010-05-08 14:48:34 (15 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2008

http://www.currys.co.uk/gbuk/lg-42le5300-42-full-hd-led-tv-04979009-pdt.html

ten bedzie o wiele lepszy od tamtego lg. jeet na ledach. mamy taki od tygodnia i obraz ma piekny, a do tego stowke tanszy od tego lg co podalas linka. teraz maja jeszcze promocje w currys, ze jak kupisz tv za wiecej niz 599 to za kazdego gola co anglia szczeli na mistrzostwach swiata dostajesz £10.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gregodiego

Post #2 Ocena: 0

2010-05-08 14:52:41 (15 lat temu)

Gregodiego

Kobieta

Z nami od: 08-12-2009

Cytat:

2010-05-08 14:20:03, krakn napisał(a):
pokazujesz dwa rózne TV z innej generacji i cenie :)
Ten samsung to 5 generacja stara technologia
LG, znacznie znacznie młodsza

Cena LG w cuurysie jest teraz 699 wiec cenowo sa tak samo

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #3 Ocena: 0

2010-05-08 14:53:18 (15 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

dzieckowemgle zrobilam link klikany.
:-)

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #4 Ocena: 0

2010-05-08 15:14:14 (15 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

my ostatnio kupilismy Samsung seria 6 przez internet.
Nie wiedzielismy co kupić.Musiałam prosić o radę narzeczonego mojej bratanicy,który jest menagerem w Polsce jakiegos sklepu Euro czy cos tam.
Tak więc plus minus skopiuje Wam,co mi napisał:

Ewa nie kupujcie LEDA!!!! Ta wersja 6 Led ma podswietlenie rantowe!!! To nie jest prawdziwy led :) ten tv jest bardzo cienki ale kolory sa wyblakle z powodu slabego oswietlenia! A po za tym nie wiadomo ile wam to pochodzi! Mam pare ledow i uwierz mi wiem co mowie!!! Miedzy seria 6 a 7 nie ma praktycznie zadnej roznicy jeden i drugi ma taka sama rozdzielczosc :) czyli full HD 1920 na 1080. Jezeli kupicie dekoder nawet HD to bedziecie korzystac z rozdzielczosci 1366 na 768. Nie sa wstanie wyslac wiekszej rozdzielczosci przez dekoder :P to tak nawiasem mowiac. Zajebisty telewizor to samsung 32B650 albo 32B651 :) roznica miedzy tymi dwoma modelami jest kolorem 651 ma obudowe wisniowa :) mi sie bardziej podoba. Co jeszcze model seri 6 led ma to samo oprogramowanie co model 6 LCD tylko ze ten drugi ma o niebo lepsze kolory i nowy typ matrycy CRISTAL. Led tez ja ma ale z powodu bardzo slabego oswietlenia to prawie jak czarno biale wyglada. Jak patrzycie w sklepie to powiedzcie zeby wam podlaczyli zwykla telewizje do porownania tych telewizorow a nie obraz puszczony z bluray-ja bo nie bedzie to obiektywne spojrzenia na obraz te plyty i obrazy w sklepach sa kilkanascie razy filtrowane i dlatego taki obraz niby super :) internet w tych tv to tylko i wylacznie ogladanie YOUTUBA!! Nie mozna normalnie serfowac po necie :) telewizor ma z tyl wejscie na kabel sieciowy LAN mozesz go uzywac do neta albo stworzyc sobie siec z komputerem i na kompie mozesz lazic po necie a z menu TV wybrac jakis plik i ogladac go nie przeszkadzajac uzytkownikowi PC :) jakby co to dzwoncie na 600-460-285! Ale mowie wam nie bierzcie LEDA bo to najgorsza rzecz jaka wyszla! Sony wprowadzil na rynek dopiero model full LED! i on jest grubosci LCD i ma podswietlenie calej matrycy i tam sa kolory jak w samsungu LCD 32B65X a kosztuje bardzo duzo! Samsung modele swoje opisuje poczatek modelu czyli np XXB6XX pierwsze 2 X oznaczaja cale B to okreslenie seri :) seria C jest nowsza ale ma ten sam typ matrycy wiec sie nie oplaca brac 6 no to seria a ostatnie 2 oznaczaja okres powstania modelu :) 630 pierwsze modele z seri 6 a modele 651 najwyzsze modele :) nie polecam soniacza i zadnego innego TV bo tylko samsung ma matryce CRISTAL a ona ma najlepsze barwy i najlepsza jasnosc. kino domowe nie musi byc. Jezeli juz bedziecie chcieli to powiedzcie to powiem wam jakiej ale glosniki sa git :) ja na sklepie normalnei filmy na nim ogladam i slychac dobrze.

Do góry stronyOffline

Geronimo

Post #5 Ocena: 0

2010-05-08 15:31:25 (15 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Cytat:

2010-05-08 15:14:14, ewamik napisał(a):
Nie wiedzielismy co kupić.Musiałam prosić o radę narzeczonego mojej bratanicy,który jest menagerem w Polsce jakiegos sklepu Euro czy cos tam.

Ewa nie kupujcie LEDA!!!! Ta wersja 6 Led ma podswietlenie rantowe!!! To nie jest prawdziwy led :) ten tv jest bardzo cienki ale kolory sa wyblakle z powodu slabego oswietlenia! A po za tym nie wiadomo ile wam to pochodzi! Mam pare ledow i uwierz mi wiem co mowie!!! Miedzy seria 6 a 7 nie ma praktycznie zadnej roznicy jeden i drugi ma taka sama rozdzielczosc :) czyli full HD 1920 na 1080. Jezeli kupicie dekoder nawet HD to bedziecie korzystac z rozdzielczosci 1366 na 768. Nie sa wstanie wyslac wiekszej rozdzielczosci przez dekoder :P to tak nawiasem mowiac. Zajebisty telewizor to samsung 32B650 albo 32B651 :) roznica miedzy tymi dwoma modelami jest kolorem 651 ma obudowe wisniowa :) mi sie bardziej podoba. Co jeszcze model seri 6 led ma to samo oprogramowanie co model 6 LCD tylko ze ten drugi ma o niebo lepsze kolory i nowy typ matrycy CRISTAL. Led tez ja ma ale z powodu bardzo slabego oswietlenia to prawie jak czarno biale wyglada. Jak patrzycie w sklepie to powiedzcie zeby wam podlaczyli zwykla telewizje do porownania tych telewizorow a nie obraz puszczony z bluray-ja bo nie bedzie to obiektywne spojrzenia na obraz te plyty i obrazy w sklepach sa kilkanascie razy filtrowane i dlatego taki obraz niby super :) internet w tych tv to tylko i wylacznie ogladanie YOUTUBA!! Nie mozna normalnie serfowac po necie :) telewizor ma z tyl wejscie na kabel sieciowy LAN mozesz go uzywac do neta albo stworzyc sobie siec z komputerem i na kompie mozesz lazic po necie a z menu TV wybrac jakis plik i ogladac go nie przeszkadzajac uzytkownikowi PC :) jakby co to dzwoncie na 600-460-285! Ale mowie wam nie bierzcie LEDA bo to najgorsza rzecz jaka wyszla! Sony wprowadzil na rynek dopiero model full LED! i on jest grubosci LCD i ma podswietlenie calej matrycy i tam sa kolory jak w samsungu LCD 32B65X a kosztuje bardzo duzo! Samsung modele swoje opisuje poczatek modelu czyli np XXB6XX pierwsze 2 X oznaczaja cale B to okreslenie seri :) seria C jest nowsza ale ma ten sam typ matrycy wiec sie nie oplaca brac 6 no to seria a ostatnie 2 oznaczaja okres powstania modelu :) 630 pierwsze modele z seri 6 a modele 651 najwyzsze modele :) nie polecam soniacza i zadnego innego TV bo tylko samsung ma matryce CRISTAL a ona ma najlepsze barwy i najlepsza jasnosc. kino domowe nie musi byc. Jezeli juz bedziecie chcieli to powiedzcie to powiem wam jakiej ale glosniki sa git :) ja na sklepie normalnei filmy na nim ogladam i slychac dobrze.

Samsungi to naprawdę przeciętne telewizory. Nie dajcie sobie wciskać kitu. W rankingach TV ustępują min. cytowanym tu telewizorom Sony. Widać, pan manager uwielbia czytać reklamy z Lidla i Tesco, zamiast fachową prasę ;)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

krunschwitz

Post #6 Ocena: 0

2010-05-08 16:39:42 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

2010-05-08 15:31:25, Geronimo napisał(a):
Cytat:

2010-05-08 15:14:14, ewamik napisał(a):

Samsungi to naprawdę przeciętne telewizory. Nie dajcie sobie wciskać kitu. W rankingach TV ustępują min. cytowanym tu telewizorom Sony. Widać, pan manager uwielbia czytać reklamy z Lidla i Tesco, zamiast fachową prasę ;)

Widzę kolego,że musisz się jeszcze dużo dowiedzieć o telewizorach.
A wszystkich odsyłam na forum HD TV Polska
Link tutaj.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Geronimo

Post #7 Ocena: 0

2010-05-08 17:21:02 (15 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Nie odsyłaj mnie na polskie forum, bo tam dominuje zasada - mój telewior jest najlepszy bo jest mój. Byłem tam nieraz. Zero obiektywizmu. I rzeczywiście, dominuje tam Samsung, bo to wcale niezłe, a przede wszystkim stosunkowo tanie telewizory. Stąd tak wiele o nich opinii. Opluwanie sprzętu firm Sony, Philips czy Panasonic to normalne, bo skoro nas na to nie stać, tłumacząc sobie, że płaci się za markę, w ten sposób pocieszamy się tym co mamy. Tak to działa niestety. Tylko że technologicznie i jakościowo, Samsung się do nich nie umywa. Lata doświadczeń procentują. I żadne błyskotki tego nie zastąpią. Jedni wolą Mercedesa S, inni wypasioną Kię Picanto. Tak to działa. :)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

krunschwitz

Post #8 Ocena: 0

2010-05-08 17:33:12 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

To skoro uważasz,że polskie forum jest be ,a inne są cacy to tutaj masz angielskie: Link tutaj
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ewamik

Post #9 Ocena: 0

2010-05-08 18:05:09 (15 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Nie kupiłam Samsunga,bo jest tani...zresztą nie mam pojęcia jaka jest różnica pomiędzy tym a Sony czy LG.Chciałam jedynie fajny telewizor i zasięgnęłam moim zdaniem fachowej opinii.
Zależało mi na 32",bo to do sypialni,a nie do salonu.W salonie pewnie wzięłabym większy,bo salon ciut większy niż sypialnia.
NIe kieruję sie zasadą-biorę tańszy i nie płacę za logo.
Biorę to,co dobre.
Gdyby ktoś fachowo uzasadnił mi ,że np.Sony czy LG jest lepsze i dlaczego lepszy..to kupiłabym to.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #10 Ocena: 0

2010-08-21 01:32:47 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

wlasnie padl moj LCD Sharp. Palil trzy razy bezpiecznik a tym razem pewnie wysiadl caly uklad zasilania bo bezpieczniki dobre. Poniewaz to jeszcze TV analogowy z 2002 roku wiec naprawa juz nie wchodzi w gre.
Beda wydatki. Nie chce Samsunga (raczej) bo wiem ze inne marki nie sa gorsze a tansze i czesto lepsze, edit: z tych samych powodow dla ktorych raczej nie kupie Passata. Ide poszukac w necie, bede wrzucal linki a fachowcy cos mi moze doradza, przy okazji chce kupic B-ray bo dobrze jest miec je z jednej firmy. Oczywiscie LED a tam sa jakies niuanse pomiedzy LED krawedziowym i jakims innym (zapomnialem).
Thank for yours help "from mountain".

[ Ostatnio edytowany przez: andyopole 21-08-2010 01:40 ]

Do góry stronyOffline

Strona 23 z 69 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 22 | 23 | 24 ... 67 | 68 | 69 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,