MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nie moge aktywowac karty cyfry + pomocy!

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Postów: 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

dora666

Post #1 Ocena: 0

2009-03-05 17:14:24 (6 lat temu)

dora666

Posty: 68

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Skąd: Carlisle

witam mam problem z reaktywacja karty cyfry, mam nieorginalny dekoder Technomate TM-500 CI+ USB, ma ktos pomysl jak to zrobic. Dzieki

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vitek

Post #2 Ocena: 0

2009-03-05 17:20:19 (6 lat temu)

vitek

Posty: 3922

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Skąd: Yorkshire

Zadzwoń na infolinię cyfry numer jest na ich stronie
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

krakn

Post #3 Ocena: 0

2009-03-05 17:22:32 (6 lat temu)

krakn

Posty: 32229

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

Skąd: Caterham

miałem ten sam problem, ale na tunerze Dreambox 7025+ pomogło odnalezienie odpowiedniego oprogramowania, bo okazało się że
-uwalił się "bios" czyli image
- trzeba znaleźć jeden z wielu który załapie. nie znam twojego ale podejrzewam że to to samo
po wgraniu odpowiedniego softu karta ruszyła.

Aha, zakładam że aktywowałeś sobie ze strony www cyfry?

wiecej dowiesz się tutaj http://www.laki.dvhk.pl/faqs_tunery_techno.htm po zalogowaniu i utworzeniu konta będziesz mógł grzebać i dowiesz się jak to zrobić.
Mañana el sol. W dorastaniu najtrudniejsze jest pierwsze 50 lat.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

dora666

Post #4 Ocena: 0

2009-03-05 17:29:51 (6 lat temu)

dora666

Posty: 68

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Skąd: Carlisle

Oczywiscie byla aktywowana w Polsce,caly czas(2 miesiace)dzialala bez zarzutuna tym sofcie ale jak cyfra wysyla nowe aktualizacje to nie chce przyjac i jest zblokowana.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #5 Ocena: 0

2009-03-05 17:43:37 (6 lat temu)

krakn

Posty: 32229

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

Skąd: Caterham

no to masz dokładnie to co ci napisałem, nie jest to wina karty, mozesz spróbowac u kogos znajomego włożyć karte i przełączyć na program 1 lub TVP INFO, ale u mnie to poleciało oprogramowanie, musiałem wgrać nowe i poszło, wejdź tam gdzie ci napisałem i masz wszytko http://www.laki.dvhk.pl/
Mañana el sol. W dorastaniu najtrudniejsze jest pierwsze 50 lat.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

dora666

Post #6 Ocena: 0

2009-03-05 17:47:31 (6 lat temu)

dora666

Posty: 68

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Skąd: Carlisle

Dzieki za szybka odpowiedz ale na razie nie mozna sie logowac, sprobuje pozniej.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

radziu_1974

Post #7 Ocena: 0

2009-03-05 17:51:09 (6 lat temu)

radziu_1974

Posty: 72

Mężczyzna

Z nami od: 14-11-2008

Ja mialem podobny problem z tunerami globo. W tych jednak modelach wystarczylo wylaczyc z pradu, wlozyc karte i wlaczyc z karta w srodku. Po kilkunastu sekundach bylo juz wszystko ok, za wyjatkiem jednego tunerka. W nim musialem postawic nowego softa.
Gdybys nie znalazl na stronce ktora dal Ci Krakn, to poszukaj tutaj: Wszystko o tunerkach

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vitek

Post #8 Ocena: 0

2009-03-05 18:00:02 (6 lat temu)

vitek

Posty: 3922

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Skąd: Yorkshire

Jeżeli masz możliwość włóż kartę do innego odbiornika. Złapanie sygnału aktywacyjnego może trwać do ok. godziny. Jak załapie to wiesz że twój tunerek nie puszcza uprawnień a na to może pomóc tylko wyżej wspomniany laki. Ale najpierw jednak zadzwoniłbym do cyfry żeby się upewnić że masz aktywny odbiór a dopiero potem kombinował dalej
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

dora666

Post #9 Ocena: 0

2009-03-05 18:07:20 (6 lat temu)

dora666

Posty: 68

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Skąd: Carlisle

Juz dzwonilam do cyfry, puszczali mi uprawnienia do karty wiele razy dekoder i tak nie chcial przyjac. niestety nie mam znajomych ktorzy maja cyfre, maja polsat,tel.n ale nie cyfre...wiec chyba bede musiala wyslac ja do Polski.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vitek

Post #10 Ocena: 0

2009-03-05 18:23:18 (6 lat temu)

vitek

Posty: 3922

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Skąd: Yorkshire

Czyli pozostaje zmiana firmwaru
a jak się na tym nie znasz to zamów sobie na stronie satsklep lub hollex jakiś najprostszy odbiornik do cyfry z wysyłką i cześć
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

£15.95 za 31.5 kg Anglia-Polska

Paczki do Polski - Najniższa cena, solidny serwis od drzwi do drzwi, ubezpieczenie w cenie

  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 12 350 25 40 Polska,
  • Fax: +44 (0)845 331 3041