MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dlaczego ogladacie polska telewizje?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 2 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

yanovitz

Post #1 Ocena: 0

2008-10-15 11:13:51 (17 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Ogolnie nie popieram posiadania PL TV ale chyba jedyny argument ktory do mnie przemawia na jej korzysc to wlasnie zachecanie dzieci do uzywania ojczystej mowy.

U mnie w domu kategoryczny brak PL TV, w moim przypadku uwazam tez ze to strata pieniedzy jako ze i tak nie mam duzo czasu na TV. Ale dziecko w drodze wiec jesli wszystko inne zawiedzie, na pewno kiedys rozwaze taka mozliwosc.

[ Ostatnio edytowany przez: yanovitz 15-10-2008 11:14 ]

Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stanislawski

Post #2 Ocena: 0

2008-10-15 11:15:55 (17 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Polska TV jest chyba lepsza. Rzeczywiscie, nie przerywaja reklamami wiadomosci. Jest wiecej filmow i wczesniej. Jak ktos rano wstaje do roboty, to nie bedzie raczej ogladal o g. 23 na angielskiej TV - plus reklamy, to zakonczy sie o 2 rano.
A na Polsacie mozna filmy ogladac juz o 19 angielskiego czasu.
W pakiecie za 30 kilka zlotych (£8) mam kilka kanalow sportowych, polska reprezentacje na panstwowych kanalach, Discovery, gole dupy, programy motoryzacyjne, bajki dla dzieci - programy dla kobiet, mezczyzn i dzieci. No i rzeczywiscie - mozna mlaskacza poogladac, jest z tym ubaw; czasami sie jeszcze Andrzejek pojawi albo inny duren... Jest tez Majewski i "Figo i Fago" (a w Anglii by to chyba nie przeszlo, niepoprawne politycznie).

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #3 Ocena: 0

2008-10-15 11:18:51 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

-Justyna-

Post #4 Ocena: 0

2008-10-15 11:23:31 (17 lat temu)

-Justyna-

Kobieta

Z nami od: 28-08-2008

Cytat:

2008-10-15 11:18:51, Catch napisał(a):
Cytat:

2008-10-15 10:10:48, -Justyna- napisał(a):
Dopowiem iż jest to praktycznie mój jedyny stały kontakt z językiem angielskim ,gdyż nie pracuję :-(

temat
"Dlaczego ogladacie polska telewizje?"
albo ja czegoś tutaj nie rozumiem albo polska telewizja nadaje już wyłącznie po angielsku :)
Jak zauważyłes napisałam dopowiem więc pofatygój się i przeczytaj moją wczesniejszą wypowiedz a nie ograniczaj się do wyrywkowego czytania forum bo nie w tym rzecz:-]

Uwaga moderatora: Rzeczywiscie -Justyna-prosze o uzywanie funkcji edytowania postow,ktora jest u nas dostepna. Prosze rowniez o poprawna pisownie....brakuje,pofatyguj..piszemy przez "U".

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2008-10-15 13:14:22 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna69

Post #6 Ocena: 0

2008-10-15 13:27:25 (17 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

catch od tego sa moderatorzy...i to oni powinni zwrcac uwage i robia to w o wiele bardziej elegancki i kulturalny sposob niz ty i nich tak zostane bo inaczej za duzo ludzi zacznie rzadzic...

a co do tematu, to wlasnie rozmawialam z kolezanka na ten teat i jej corcia sie wtracila i powiedziala tak:
"a dzie ja bym glodala branocke?"....i wszytko w tym temacie z mojej strony:)

[ Ostatnio edytowany przez: anna69 15-10-2008 13:48 ]

Do góry stronyOffline

-Justyna-

Post #7 Ocena: 0

2008-10-15 13:46:35 (17 lat temu)

-Justyna-

Kobieta

Cytat:

2008-10-15 13:14:22, Catch napisał(a):
Cytat:

2008-10-15 11:23:31, -Justyna- napisał(a):
Jak zauważyłes napisałam dopowiem więc pofatygój się i przeczytaj moją wczesniejszą wypowiedz a nie ograniczaj się do wyrywkowego czytania forum bo nie w tym rzecz:-]

Funkcja EDYTUJ pozwoli Ci dopisać tekst w poście który już stworzyłaś
funkcja (??) regulamin pozwoli Ci uzmysłowić sobie że tworzenie postu pod postem jest zabronione

nie ograniczaj się tylko do bezmyślnego klepania na forum ale także przeczytaj regulamin i naucz się forum obsługiwać
dziwne że jakoś moderator niezwrócił mi uwagi ale jeżeli faktycznie nie trzymałam się regulaminu to przepraszam a Ty idioto przeczytaj temat forum i dopiero się wypowiadaj po jak narazie to tylko ustosunkowałeś się do mojego punktu widzenia jeśli chodzi o temat a autorowi chyba nie o to chodziło ''inteligencie'':-]:-]:-]

Uwaga moderatora: Wlasnie to zrobilam...i prosze rowniez o stosowne zachowanie sie na forum!I nie obrazanie innych userow...slowo-IDIOTA-nie tylko obraza..ale i nie przystoi kobiecie!Nie mowiac juz o tym,iz jest to lamanie Regulaminu (ktory polecam przeczytac).

Do góry stronyOffline

-Justyna-

Post #8 Ocena: 0

2008-10-15 14:05:16 (17 lat temu)

-Justyna-

Kobieta

Może faktycznie mnie poniosło,więc przepraszam .Niejednokrotnie dochodzi właśnie do tego typu spięć na forum przez takich ludzi jak Catch ,których celem nie jest wypowiedzenie się na temat tylko sianie zamętu,więc moze warto na to zwrócić uwagę a nie na moją ortografię co się wydaje dośc śmieszne zwłaszcza na forum :-o

Uwaga moderatora: A czy wypowiadanie na forum zwalnia nas od poprawnego pisania? Zasady Netykiety obowiazuja tu ,tak jak i na innych forach.

Do góry stronyOffline

Nenna1

Post #9 Ocena: 0

2008-10-15 14:16:34 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 22-05-2007

Prosze rowniez o trzymanie sie skadinad ciekawego, tematu "Dlaczego ogladacie polska telewizje?"
Dalsze wypowiedzi odbiegajace od tematu postu-beda usuwane.

...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

hipcia

Post #10 Ocena: 0

2008-10-15 14:58:41 (17 lat temu)

hipcia

Kobieta

Z nami od: 10-10-2008

Mamy polska telewizje ale rzadko ja ogladamy wiadomosci czytam na necie filmy ogadamy na kompie ogladam angielska tv bo szczerze powiedziawszy chce sie nauczyc angielskiego pozdrawiam:-D

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,