Str 2 z 2 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2021-03-07 15:11:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Tyle, ze kurs jest specyficzny, dla przyszlych web developerow - bardzo okreslona dzialka IT, trwa 3-9m-cy w pelnym wymiarza godzinowym, do tego platny (ceny nie ma na stronie).
Najpierw warto okreslic sie, jesli IT, to w ktora strone. |
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-03-07 15:54:20 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
proponuje obejrzeć te dwa filmy, facet mówi w punkt
[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 07-03-2021 15:54 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-03-07 15:56:28 (4 lata temu) |
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2021-03-07 16:26:35 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2021-03-07 15:11:11, karjo1 napisał(a): Tyle, ze kurs jest specyficzny, dla przyszlych web developerow - bardzo okreslona dzialka IT, trwa 3-9m-cy w pelnym wymiarza godzinowym, do tego platny (ceny nie ma na stronie). Najpierw warto okreslic sie, jesli IT, to w ktora strone. Karjo jesli ktos aplikuje przez jc to ten kurs jest oplacony przez jc. Plus jak napisalam na poprzedniej stronie, po lub w czasie trwania tego kursu juz sie ma ta pierwsza prace w IT. Na tym polega caly knyf. Cena to 3 kafle, dlatego jc nie skieruje pierwszego lepszego, kto akurat zastanawia sie It czy moze zostac austronauta. Wymagania ipisalam na poprzedniej stronie. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 07-03-2021 16:30 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
karjo1 | Post #5 Ocena: 0 2021-03-07 17:03:13 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Ale ja absolutnie nie czepiam.
Swietnie, ze jest taka opcja. Odnioslam sie tylko do realizmu, jesli ktos chcialby sobie sam zainwestowac w kurs badz liczyl na tzw. cokolwiek w IT. Bo sam kurs moze byc ciekawy, zwlaszcza z cala otoczka ochronna z JC+. |
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2021-03-07 18:00:44 (4 lata temu) |
No wlasnie; )
Tak mi sie skojarzylo: panie i panowie,, I give you, The Internet! ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2021-03-22 18:11:54 (4 lata temu) |
czasy ciężkie i rynek pracy wymagający , zawsze jakiś certyfikat sprawia ze się wygląda poważniej, nie są to jakieś perełki
ale darmowe certyfikaty z rożnych dziedzin moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2021-03-22 19:20:26 (4 lata temu) |
Ja nie polecam darmowych kursow z google, to juz kazdy musi sam sobie odpowedziec czy cos tam dla siebie znajdzie.
Co do kursow, na ktore urzedy pracy podpisuja kontrakty, to czesto w praktyce oznacza to zatrudnienie. Czasami jest to gwarancja interview po ukonczeniu kursu, i zwykle oznacza to, ze ta prace sie juz ma w kieszeni. Tak jest z tym kursem w temacie. Jest to swietny pomost dla tych co od zawsze mysleli o prgramowaniu, a nie mieli takich mozliwosci. Dlatego wlasnie jest przesiew na dzien dobry a nie na koniec kursu. Mnie sie udalo jedna osobe na ten kurs skierowac. Wielkiego zainteresowania nie ma, bo tez i kurs jest specyficzny i celuje w bardzo konkretne umiejetnosci/ zainteresowania. A to tez w jakims stopniu dzieki kolezance, ktora mi zawsze o podobnych kursach marudzila, i zauwazylam podobienstwa. W sensie, ze sa jakis zdolnosci i zaparcie do tego typu aktywnosci, natomiast brak doswiadczenia i kwalifikacji wydawal sie nie do przeskoczenia. W tym przypadku utrata pracy przez lockdown i zapisanie sie na bezrobocie okazalo sie strzalem w dziesiatke. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|