MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

InvisibleShoote

Post #1 Ocena: 0

2014-11-24 20:08:33 (10 lat temu)

InvisibleShooter

Mężczyzna

Z nami od: 26-03-2014

Witam. Jako, że zbrzydlo miesięcy juz granie na ps3 wpadłem na pomysł złożenia sobie jednostki centralnej typowo do gier. Patrzyłem oferty gotowcow na eBay, ale każdy sprzedawca zachwala swój sprzęt. Jak wiadomo nie każdy jest odpowiedni. Co raz to nowsze karty graficzne, procesory itd. Znajomu mówił, że złożył sobie komputer za niecałe 200f i ruszają mu gry takie jak ostatnie Dragon Age inquisition czy cod advanced warfare. Części oczywiście używane, zakupione na eBayu.

Co myślicie?

Pisze z telefonu. Sory za literówki.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-11-24 20:59:37 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

autor65

Post #3 Ocena: 0

2014-11-24 22:58:41 (10 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

Racja. Ja zlozylem za tyle syneczkowi kompa do grania rok temu z ssd. Zostalem wysmiany tu na forum przez komputerowcow. Synek smiga ile wlezie na najnowszych grach, moze nie na ekstremalnych ustawieniach ale jest zadowolony a on chyba sie na tym zna ....moze to tez zasluga netu na 100mb bo gra na sieci.
Komputerowcy oswiecili mnie ze za mniej niz dwa i pol klocka to moge sobie opowiadania pisac w worldzie a nie giercowac.G..o prawda! Da sie po budzecie.
To tak jakby ktos powiedzial, ze jazda na rowerze to tylko na karbonowej Meridzie a na aluminiowej Carrerze to prowadzic tylko po chodniku mozna.
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,