MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Viber glos nie dziala, skype to samo

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

prospector

Post #1 Ocena: 0

2013-12-27 19:46:45 (11 lat temu)

prospector

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2012

witam
mam taki problem po zainstalowaniu viber i skype na laptopie wykonujac polaczenie z innymi osobami one mnie nie slysza cisza (moj dzwiek nie wychodzi z kompa) ale ja slysze dobrze osobe z ktora rozmawiam. mikrofon dziala normalnie ale komputer tak jakby blokuje wyjscie dzwieku.
jakie ustawienia komputera powinienem sprawdzic? w firewall jest polaczenie prawidlowo skonfigurowane .
co jeszcze? pomocy prosze *DONT_KNOW*

uzywam samsung np300 na win7
a i dodam tez ze ten sam problem mialem gdy chcialem pogadac online z biurem obslugi klienta w moim banku pani mnie nie slyszala a ja ja widzialem i slyszalem perfekcyjnie , cos blokuje mog dzwiek...
dzieki pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ryba1990

Post #2 Ocena: 0

2013-12-27 21:30:51 (11 lat temu)

ryba1990

Mężczyzna

Z nami od: 06-11-2013

sprawdź czy masz dobre sterowniki do karty dzwiękowej, sprawdź sprzet jaki masz np.programem Everest, i potem poszukaj sterowników do tej karty dzwiękowej którą masz,powinno pomoc

Do góry stronyOffline

prospector

Post #3 Ocena: 0

2013-12-28 10:49:36 (11 lat temu)

prospector

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2012

tak zrobilem i pobralem sterowniki ze strony producenta zainstalowalem ponownie i ZADZIALALO !
nie wiem jak same mogly zginac sterowniki ale to pewnie jakis zlosliwy chochlik... albo NSA? :-D

extra dziekuje serdecznie za pomoc pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,