MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Win7 - ominiecie hasla administratora

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

clockwork_orang

Post #1 Ocena: 0

2013-05-22 18:14:44 (12 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2013-05-22 17:37:11, Kitek1 napisał(a):
Format partycji- przepraszam. Racja, racja. Dysk mam podzielony na 2 partycje. Clockwork, z tym wirusem w biosie to mnie zaskoczyłeś... A z biosu jestem w stanie sama się go pozbyć czy tylko serwis??

Zalać NIGDY laptopa nie zalałam. Co najwyżej przeciarałam wilgotną szmatką.

W danych które odzyskałam nie wykluczam wirusa, ale komp na którym teraz są, jeszcze działa poprawnie :-)

najsczesciej mozna sie pozbyc wgrywajac bios od nowa, z dyskietki a nie jako update (co wiekszosc nowych komputerow umozliwia)
potrzebujesz stacji FDD lub pena na USB i plik biosu (ze strony producenta laptopa - UWAGA! nalezy wybrac wlasciwy plik, moze byc starszy niz obecny, potem zrobisz update)

przecierajac wilgotna szmatka praktycznie zalewasz klawiature - wiesz co to kamien? woda wysychajac pozostawia osad ktory moze doprowadzic do zwarcia lub zablokowania 'klawisza', a dokladnie - mechanizmu podnoszacego go po nacisnieciu...

nie wykluczasz wirusa? a czy przeskanowalas owe dane pod tym katem? 8-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Kitek1

Post #2 Ocena: 0

2013-05-22 18:25:14 (12 lat temu)

Kitek1

Kobieta

Z nami od: 14-09-2012

Właścicel tego komputera robi sobie scana teraz. Ja tylko te dane kopiowałam, na co miałam zgodę. No nie wiem... zobaczę jeszcze z tym biosem w takim układzie. I teraz to niestety ale chyba odpowiem jak typowa, głupia blondynka, którą nigdy nie chciałam być- nie przyszło mi do głowy, że takie przetarcie może mu zaszkodzić... :-( PCta zawsze tak przecierałam, wiem, że to nie to samo, ale i tego laptopa juz kiedys tak przecierałam :-( Tak samo z resztą jak wyświetlacz- za pomocą specjalnego płynu. O ja głupia :-(
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,