Cytat:
2013-01-13 09:32:58, sysa1980 napisał(a):
krakan
ja nie ograniam tematu 8 , tyle czasu mialam 7 i tj richmont napisal wole zeby mnie poczte sciagalo w jedno miejsce ,a nie logowac sie np 4 kont strata czasu
Tak, jest to sposób, tyle że nie ma to nic wspólnego z windowsem ani z komputerem.
Nadal masz je na skrzynce pocztowej i przeglądasz je onlain.
Druga metoda, dawniej to była koniczność ze względu na małą przestrzeń skrzynki, że pocztę ściągało się na komputer programem pocztowym.
Zaleta taka że miałaś ją nawet bez dostepu do internetu, minusem to że trzeba było mieć dostep i sprawny komputer, jak padł to traciło się emaile.
Cytat:
tak na marginesie ja mam wlasnie HP 6730s , juz mu tak wali ze hej tak sie przegrzewa ze w wakacje jak byly upaly w pl moglam jajka na nim sadzic
dodatkowo teraz sam sie wylancza i niechce wlaczyc , gdy juz go wlacze wszystkie hasla dostepu sa pokasowane
Prawdopodobnie wymaga wyczyszczenia, kurz pozatykał wszytkie radiatory, do tego trzeba by wymienić pastę przewodzącą ciepło.
możliwe też że masz albo kaszane z windowsem, albo nawet lekkie uszkodzenia dysku, przez co system próbuje naprawić i omijać uszkodzone sektory. I to zajmuje dużo mocy kompa.
niedawno wymieniłem Beacie dysk w Apple, zwykłe formatowanie nie pomagało, bardzo szybko system zwalniał, dopiero usunięcie partycji i sprawdzenie dysku bez systemu SMART ujawniło uszkodzenia fizyczne na dysku.
Dysk działa nadal, ale jest jako drugi, a zastąpiłem SSD i system śmiga jak by komputer dostał drugą młodość.
Mimo że ma kilka lat.
Komputery nie zwalniają ot tak.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.