MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samsung Galaxy Tab 10.1 vs IPad

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Lssu81

Post #1 Ocena: 0

2012-09-08 01:18:04 (13 lat temu)

Lssu81

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2012

Ja Apple szczerze i bezinteresownie nie lubię. Uważam że ich produkty są skrajnie przepłacone, a technicznie stoją w okolicach średniej półki. Z racji zawodu pracuję na różnego rodzaju sprzęcie (ironią losu jest że służbowy sprzęt mam akurat Apple). Jeśli Twoja córka ma się czuć źle dlatego że rodzice nie kupili iPada, stracić przyjaciół i robić Wam wyrzuty (że oszczędzacie na dziecku i jej nie kochacie) - to weź iPada ;)

Prawda jest taka, że tablety raczej mają bardzo wąski zakres zastosowań. Tu decyduje gust... iPad jest dla mnie "taki se" - ja uważam że to nieporęczny gadżet, przydatny jeśli człowiek nawet na kiblu nie może się obyć bez fejsbunia i filmu. Jakiś rok temu mieliśmy w firmie modę na Taby - nawet fajne były, ale ludziom entuzjazmu wystarczyło na ok 2-3 tygodnie do używania i już od dawna nie widziałem żeby ktoś tachał tableta ze sobą.

Ja osobiście czekam na porządne tablety na Windows, coby mieć maszynę która ma normalny system i daje możliwość używania normalnych programów. Wtedy mógłbym skorzystać z tego w pociągu/samolocie - i normalnie pracować. Na gwiazdkę będą, np: http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/tablets/acer-iconia-w700-1094348/review
W tym akurat widzę więcej sensu - ale piszę o swoich potrzebach.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,