MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ciesza

Post #1 Ocena: 0

2012-07-09 18:47:05 (13 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Troszke inaczej zrozumialam twoje pytanie, wg mnie ty nie pytasz czy skladac pozew o mozliwosc widywania sie z dzieckiem, tylko o mozliwosc pozwania do sadu matki dziecka w sprawie oszustwa.

Jezeli jednak sie myle i chodzi o to pierwsze to nie widze nic na przeszkodzie, czas na zaprzeczenie ojcostwa juz dawno minal, zarowno przez ciebie jak i byla, teraz moze to zrobic dziecko jak skonczy 18 lat.

Jezeli chodzi o pozew numer 2 to szkoda nerwow na taka sprawe jak i pieniedzy, bo oczekiwanie ze sad przyzna ci racje i powie, ze to zla kobieta byla nic nie da, poza tym, ze juz najprawdopodobniej nigdy dziecka nie zobaczysz

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

odbytnicza

Post #2 Ocena: 0

2012-07-09 18:49:45 (13 lat temu)

odbytnicza

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 02-07-2012

Niestety nie widze innej drogi niz odreagowanie tego i ulozenie zycia na nowo. Dlatego nawet to ze on jest w PL a ona w UK uwazam za pozytywne, po prostu trzeba z tym zerwac.

Moim zdaniem domaganie sie kontaktu z corka nic nie da bo gdy tylko corka osiagnie odpowiedni wiek matka ja poniformuje z dowodami kto jest jej ojcem i nagada ze facet przybleda z ktorym kiedys byla chce zawrocic jej w glowie. Czyli corka zostanie ustawiona przeciw no a skoro biologiczny ojciec jest no to proby wyjasniania tego nie powioda sie.

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #3 Ocena: 0

2012-07-09 18:55:50 (13 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

a tak apropo zaprzeczenia ojcostwa, bo temat jest dosc ciekawy:
termin na zlozenie wniosku o zaprzeczenie ojcostwa to 6 miesiecy od narodzin dziecka
po uplywie tego terminu z takim wnioskiem moze wystapic prokurator

Z dowodami nalezy sie zglosic do prokuratury rejonowej, a glownym dowodem jest test DNA wykonany przez klinike, ktora uznaja sady ze sie tak wyraze.

Bez tych testow mozna sie niezle rozczarowac i otzrmac od prokuratora odpowiedz w stylu Nie widze niepodobienstw pomiedzy ojcem a dzieckiem i po sprawie.

Tak postanowilam to dodac jako ciekawostke dla sfrustrowanych tatusiow, ktorzy placa alimenty "nie na swoje dzieci"

Do góry stronyOffline

gosiaczek3006

Post #4 Ocena: 0

2012-07-09 19:42:38 (13 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

A mnie zastanawia jedno bo z tego co czytam nie napisales nic na ten temat...piszesz ,ze dziecko jest partnera Twojej ex,ma 4 lata...wiec gdzie byl przez ten czas partner,czyli ojciec bilogizny dziecka...skoro Twoja ex nadal z nim jest napewno wiedzial ,ze to jego corka...Cale te 4 lata miala kochanka ,ktory wiedzial zapewne ,ze Ty wychowujesz jego dziecko...Qrwa w glowie mi sie to nie miesci...Jak mozna byc tak podlym ,jak mozna traktowac tak drugiego czlowieka...Ehhh :-(
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-07-09 20:06:24 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Capricorn

Post #6 Ocena: 0

2012-07-09 20:19:06 (13 lat temu)

Capricorn

Kobieta

Z nami od: 05-02-2012

Aż wierzyć się nie chce, czytając takie historie. I jednocześnie ogromny szacunek dla ciebie. Co tu więcej dodawać, jak wszyscy podobnie myślą. Walcz o CÓRKĘ. Bo to ty jesteś jej prawdziwym ojcem, nawet jeśli nie macie wspólnych genów.
Wszystkiego dobrego życzę.

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #7 Ocena: 0

2012-07-09 21:07:29 (13 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Nie wiem, co Ci poradzic, ale z calego serca zycze Ci powodzenia.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-07-09 21:40:45 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie