MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problem z komputerem.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 84 z 85 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 83 | 84 | 85 ] - Skocz do strony

Str 84 z 85

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

FireWire

Post #1 Ocena: 0

2017-03-14 21:23:20 (2 lata temu)

FireWire

Posty: 346

Mężczyzna

Z nami od: 13-05-2016

Skąd: Inverness

Zgłupiałem - patrzę w opis jeden niby Win 10 Pro i Enterprise ma tylko taką opcję. Poczytaj.
Link
Link
Link
Nie mam nic z win 10 by teraz sprawdzić.

[ Ostatnio edytowany przez: FireWire 14-03-2017 21:24 ]

Wybierasz się do UK - potrzebujesz numer UK? wyślę Ci kartę sim za darmo do PL. Kontakt PW.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tomaszzet

Post #2 Ocena: 0

2017-03-14 21:33:50 (2 lata temu)

tomaszzet

Posty: 7591

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

Skąd: South Yorkshire

Wyglada na to, ze jednak nie na mojej widndzie.
Chyba, ze zrobie upgrade.

Dzieki.
Polityczny inaczej

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

pantiktak

Post #3 Ocena: 0

2017-04-30 12:22:15 (2 lata temu)

pantiktak

Posty: 577

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2010

Skąd: Southampton

a ja mam przed sobą Laptopa Toshiba który nie chcę się włączyć, po naciśnieciu start zaszumi lekko zaświecą się dwsie diody i po 3 sekundach nic, a krean nawet nie mrugnie. Nie jestem elektronikiem żeby sobie pospravdzać prądy ip na komponetnach, i sam nie wiem od czego zacząć. Jedynie co mogę zrobić to podmienić dysk.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ie2ox4-2b

Post #4 Ocena: 0

2017-04-30 12:43:46 (2 lata temu)

ie2ox4-2b

Posty: 909

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 22-08-2016

Skąd: Oxford

Nie wiem co podpowiedzieć... ale jeżeli sam chcesz grzebać to może poodpinaj wszystko co powinno zmusić kompa do wyświetlenia komunikatu że brakuje HDD, memory... CD... zwróć uwagę na wentylator, musi pracować.


Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cichybob

Post #5 Ocena: 0

2017-04-30 12:50:21 (2 lata temu)

cichybob

Posty: 227

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2017

Skąd: Glasgow

Jakies dzwieki wydaje ?
"Rozpal ogien, a zaskocze Cie kula sniegu."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ie2ox4-2b

Post #6 Ocena: 0

2017-04-30 13:14:25 (2 lata temu)

ie2ox4-2b

Posty: 909

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 22-08-2016

Skąd: Oxford

Cytat:

2017-04-30 12:50:21, cichybob napisał(a):
Jakies dzwieki wydaje ?


To jest komputer nie organy...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cichybob

Post #7 Ocena: 0

2017-04-30 13:19:33 (2 lata temu)

cichybob

Posty: 227

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2017

Skąd: Glasgow

Cytat:

2017-04-30 13:14:25, ie2ox4-2b napisał(a):
Cytat:

2017-04-30 12:50:21, cichybob napisał(a):
Jakies dzwieki wydaje ?


To jest komputer nie organy...

He he dow-cipas, ja chce pomoc, jeden dlugi i dwa krotkie to karta graficzna
"Rozpal ogien, a zaskocze Cie kula sniegu."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

pantiktak

Post #8 Ocena: 0

2017-04-30 13:46:16 (2 lata temu)

pantiktak

Posty: 577

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2010

Skąd: Southampton

żadnych dżwięków, tylko zaszumi dwie trzy sekundy i milknie. może to płyta?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

clockwork_orang

Post #9 Ocena: 0

2017-04-30 19:54:55 (2 lata temu)

clockwork_orange

Posty: 10546

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2017-04-30 12:22:15, pantiktak napisał(a):
a ja mam przed sobą Laptopa Toshiba który nie chcę się włączyć, po naciśnieciu start zaszumi lekko zaświecą się dwsie diody i po 3 sekundach nic, a krean nawet nie mrugnie. Nie jestem elektronikiem żeby sobie pospravdzać prądy ip na komponetnach, i sam nie wiem od czego zacząć. Jedynie co mogę zrobić to podmienić dysk.

odpalasz go przy podlaczanym zasilaniu? jesli tak, to wyjmij baterie i sproboj odpalic kompa...

inna sprawa, to bios plyty glownej i bateria, ktora przechowuje ow bios, a po za tym, to plyta glowna rowniez mogla pasc, kosci RAM lub HDD, tak wiec... wybieraj :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ie2ox4-2b

Post #10 Ocena: 0

2017-04-30 20:51:19 (2 lata temu)

ie2ox4-2b

Posty: 909

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 22-08-2016

Skąd: Oxford

Najprościej (chyba) wymienić baterię podtrzymującą BIOS. Srebrny plasterek widać to odczytać symbol... z dostaniem nie ma problemu. Podobne/takie same w wagach, pilotach samochodowych itd.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 84 z 85 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 83 | 84 | 85 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Tylko £16.70 za paczkę UK-Polska

Paczki do Polski - Najniższa cena, solidny serwis od drzwi do drzwi, ubezpieczenie w cenie

Tanie promy Anglia- Francja

Najtańsza linia promowa UK-Francja! Kliknij żeby sprawdź ceny...

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,