MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Program mi sie wlacza ale zaraz gdzies 'ucieka' - ladowanie zdjec

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ania_caterham

Post #1 Ocena: 0

2011-09-20 21:47:53 (14 lat temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

Mam aparat cyfrowy i wlasnie mi sie skonczylo miejsce na karcie pamieci. Podlaczam aparat do portu USB, aparat reaguje, komputer tez rozpoznaje podlaczenie, i widze strone startowa programu jaby zaraz mialo sie wszystko zaladowac ale potem mi gdzies to znika. Nie moge wogole wlaczyc programu nawet bez podlaczania aparatu. Nie znam sie na tym zupelnie, wiec pytam tutajo rade. Myslalam o tym, aby usunac program i zaladowac ponownie, ale ja juz mam kilkaset zdjec tutaj i nie chcialabym, aby mi gdzies zniknely. Program dzialal miesiac temu bez zarzutow.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

polock

Post #2 Ocena: 0

2011-09-20 21:56:09 (14 lat temu)

polock

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2008

Cytat:

2011-09-20 21:47:53, ania_caterham napisał(a):
Mam aparat cyfrowy i wlasnie mi sie skonczylo miejsce na karcie pamieci. Podlaczam aparat do portu USB, aparat reaguje, komputer tez rozpoznaje podlaczenie, i widze strone startowa programu jaby zaraz mialo sie wszystko zaladowac ale potem mi gdzies to znika. Nie moge wogole wlaczyc programu nawet bez podlaczania aparatu. Nie znam sie na tym zupelnie, wiec pytam tutajo rade. Myslalam o tym, aby usunac program i zaladowac ponownie, ale ja juz mam kilkaset zdjec tutaj i nie chcialabym, aby mi gdzies zniknely. Program dzialal miesiac temu bez zarzutow.

moze sprobuj odinstalowac program zrestartowac kompa i jeszcze raz go zainstalowac ....
a skoro piszesz ze aparat ma karte to moze wyjmij ja i poprzez inny czytnik zewnetrzny kart sprobuj zczytac zawartosc?
nawet jak karta by sie popsula wszystko jeszcze mozna odzyskac , oby tylko nic mechanicznie nie bylo uszkodzone ...
ale to napewno nie wtym przypadku;-)
السلام عليكم

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-09-21 06:34:08 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2011-09-21 06:40:31 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

ponownie zasugeruje program picassa.
pobierze.
zindexuje
odnajdzie wszystkie zdjecia na kompie
posegreguje wg daty lub wg katalogu.

nawet dosc sprawnie mozna posortowac wg osob na fotkach. tyle ze na poczatku trzeba go nauczyc kto jest kim. z czasem robi to coraz bezbledniej.

no i jest za freehttp://picasa.google.com
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #5 Ocena: 0

2011-09-21 06:48:56 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-09-21 07:02:38 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-09-21 07:48:16 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #8 Ocena: 0

2011-09-21 11:44:02 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-09-20 21:47:53, ania_caterham napisał(a):
najprosciej chyba jest ustawic aparat jako dysk - nie bedzie potrzebny zaden program, bo mozna podejrzec windowsowym eksplorerem zawartosc karty pamieci...

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-09-21 12:07:06 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia