MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nycza

Post #1 Ocena: 0

2011-07-13 11:15:35 (14 lat temu)

Nycza

Kobieta

Z nami od: 25-01-2007

Hey
Jestem kompletnym laikiem wiec moje pytanie moze wydawac sie absurdalne, ale coz zaryzykuje... czy ekran LCD to szklo? juz tlumacze skad to pytanie wyslalam laptopa royal mail, niestety zostal on zniszczony w czasie transportu. Ekran sie wylal (czarne smugi). Walcze z royal mail o odszkodowanie i wlasnie dostalam odpowiedz odmowna ze wzgledu na to ze ubezpieczenie nie obejmuje rzeczy ktore zawieraja szklo. Jak dla mnie ekran LCD to nie szklo i jest on przykryty plastikiem ktory nie pekl, ale jak pisalam wyzej nie jestem expertem. Prosze o rzeczowe odpiwiedzi
Magda

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-07-13 11:40:10 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

defcon1

Post #3 Ocena: 0

2011-07-13 11:54:36 (14 lat temu)

defcon1

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2010

Jesli poczta odmawia zawsze mozesz sie zwrocic do niezaleznej organizacji ktora zajmuje sie skargami przeciwko poczcie. Wydaje mi sie ze zajmuje sie tym Postwatch. Warto wiedziec ze podobnie sie ma sprawa z innymi firmami/uslugami takimi jak firmy energetyczne, telekomunikacyjne, transportowe.
Zawsze warto jesli firma odmawia odpowiedzialnosci, skierowac skrage do tych niezaleznych organizacji. Znam kilka przypadkow gdzie firma odmowila przyznania odszkodowania a niezalezna organizacja przyznala racje osobie wnoszacej roszczenia.
"These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,