Cytat:
2011-07-04 19:59:54, Hail_Eris napisał(a):
Cytat:
2011-07-04 19:52:03, webdesign napisał(a):
Cytat:
2011-07-04 19:38:05, Hail_Eris napisał(a):
i znowu w gość który daje kody promocyjne bo chce na tym zarobić a do tego ma problem z językiem polskim i interpunkcja mozna się tylko domyslac jakie sa te "projektowane strony internetowe" pisane przez faceta który nie umie pisać nawet w ojczystym języku.
Kabaret - daję słowo.
Is punctuation and full stops so important in Polish and so important when living in England? I hope you don't have to translator when reading this ?
(...)
Jestem współwłaścicielem biura tłumaczeń. lol
A język polski ma swoje zasady niezależnie od tego, gdzie się mieszka. Stosując te zasady okazujesz szacunek swoim rozmówcom a jednocześnie reklamujesz swój profesjonalizm.
No - chyba, że nie zwracasz uwagi na takie "pierdoły".
Masz do tego prawo.
Wystawiasz świadectwo sam sobie.
Jestem ojcem tego mlodego czlowieka ktory po raz 2 wszedl na to forum i to wlasciwie tylko dlatego ze Jego mama poprosila Go o to.
Jest Ona czytelnikiem MW i zauwazyla, ze rodacy szukaja kogos kto moze pomoc w robieniu stron internetowych.
Na co syn odpowiedzial "pewnie ze pomoge"
A tu trafia sie taka istota (wspolnik biura tlumaczen)
ktory prawdopodobnie nic za darmo w zyciu nie zrobil i gasi taki zapal mlodego czlowieka .....
Gosciu jesli masz zamiar radzic tutaj to zastanow sie najpierw jakie intencje maja ludzie a potem krytykuj (nie wszyscy robia wszystko za kase sorry zapomnialem biura tlumaczen tylko za kase i to nie mala)
Moja intepunkja Ci wystarczy? Kolo