Najgorsze jest to ,że większość lapków z mojego zakresu cenowego ma rozdziałkę 1366 x 768.
Znalazłem jednego SONY z rozdziałką 1920 x 1080.
Oczywiście mówię o 15".Nie chcę większego.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
dlatego polecam 17'' niby duze, ale w rzeczywistosci w cienkiej obudowie niewiele sie rozni od 15.6'' gdzie dodaja ramki, by klawiatura sie zmiescila...
Słuchaj Clock,zauważyłem,że na niektórych stronach jest rozgraniczenie na procki "Core i7" oraz "Intel Core i7"
O co w tym chodzi???
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
2011-06-20 18:35:51, krunschwitz napisał(a): Najgorsze jest to ,że większość lapków z mojego zakresu cenowego ma rozdziałkę 1366 x 768.
Znalazłem jednego SONY z rozdziałką 1920 x 1080.
Oczywiście mówię o 15".Nie chcę większego.
Sony VAIO F Series
[1920×1080 resolution - występuje w proporcji 16:9 przy 15,5 potem 16,4"]
make.believe
a nie myslales o laptopie z normalna matryca IPS? np lenovo x220, z 9celowa bateria 12h w terenie plus matryca co ci kolory pokaze, no i oczywiscie mobilnosc, a nie kloc w torbie, wsadzasz 8gb ramu, procek i5 z sandy bridge i wymiatasz
Wszystko ładnie-pięknie ale brak tutaj napędu DVD.O BR już nie wspominam.No i ta cena...Jak za takie maleństwo to dla mnie nie do przyjęcia.
Dzięki za typ mimo wszystko.
2011-06-20 19:46:57, krunschwitz napisał(a): Słuchaj Clock,zauważyłem,że na niektórych stronach jest rozgraniczenie na procki "Core i7" oraz "Intel Core i7"
O co w tym chodzi???
kwestia nazewnictwa - byc moze chca rozroznic Sandy Bridge od poprzedniej architektury? SB maja numerki 2xxx, poprzednia seria miala wyzsze...