2011-03-07 00:13:04, alfer74 napisał(a): BiF, moj kolega pracuje w serwisie ACERA, jesli mialbys jakies pytania moge go zapytac.
o to fajnie jak możesz to zapytaj jak z gwarancja czy są jakieś problemy .Ponieważ wyczytałem ,że nie którzy narzekali na słaby kontakt i problemy z tym związane.
ja juz szukałem tam i widziałem go wszystkie strony juz przewertowałem.
Te trzy typy juz mniejwiecej mam naszykowane do "bay now"tylko chciałem sie jeszcze poradzic was który lepszy ,którego sie bardziej opłaca,jakieś strony z dobrą ceną,a może inny 1.Lenovo IdeaPad Y460P
2,Acer TimelineX 4820T
3.VAIO E Series 14
szkoda ,że tego lenovo nie ma w uk w polskich sklepach jest do kupienia dziwne ,że w uk nie ma.
ACER ASPIRE TIMELINE X 4820Tg nie ma tez nigdzie tylko na amazon używki 2x,ale patrzylem sugerowane ceny to koło 800Ł czyli odpada .
ACER ASPIRE TIMELINE X 4820T - co słaby jest ?
No sony pozostaje jeszcze ,ale patrze poprzez qudico kto największy cashback z tego co widze daje dell najwiecej 10% best bay ,sony 7%e
2011-03-08 13:55:30, clockwork_orange napisał(a): niby sie nadaje, ale jakakolwiek obrobka video jest na nim niemozliwa -> Intel GMA, nawet nie 3000HD...
za ta kase, lub niewiele wieksza masz Sandy Bridge z w/w grafika - dalej sie nie za silnie nadaje, ale 100x lepsza niz ten GMA
faktycznie masz racje
Cs+andhones|14418968/c_2/2|14418968|Laptops+and+netbooks|14419039.htm#pdpFullProductInformation" target="_blank">Argos tez ma acera w swojej ofercie £449.99
,tylko procek i3 350m i dysk mniejszy ,ale nic o gwarancji nie doczytałem
2011-03-07 13:18:58, clockwork_orange napisał(a): jeszcze nie znalazles? to masz okazje tu -> www.laptopsdirect.co.uk/Sony_VAIO_EA3S1E-W_Core_i3_Laptop_in_Black_VPCEA3S1EB/version.asp [/QUOTE Ja mam sony VaIO i jestem z niego strasznie zadowolona mały lekki, wszędzie go ze soba moge zabrać, poprzednio miałam Fujitsu Siemens i przeniosłam się z piekła do nieba
upolowałem sobie wkońcu na Best Buy Sony VAIO EA Series 14" White Laptop - Intel Core i3, 500GB, 4GB ATI Mobility Radeon HD 5470. Gdzie na Qudico jest promocja : 15% off all Laptops, Desktops and Monitors over £500 + 8% cashback at Best Buy. Laptop kosztował 699Ł po wpisaniu vouchera cena spadła do £594.15 i jeszcze 8 cashback od BestBuy , tylko ,że przy fazie końcowej wystąpił problem z kartą to samo z karta mojej żony .I komunikat od nich ,że następna próba jest możliwa po upływie 24h .Dobre chyba jakaś ściema ,ale spróbuje jeszcze dzisiaj .Swoja droga dobry deal by był