MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

UBUNTU, pracuje ktoś na tym?

« poprzednia strona

Strona 18 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

Str 18 z 18

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2011-02-23 11:21:46 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

no coz nie ma systemu idealnego.
Poza Mac Os snow Leopard :P

Na codzien mam 4 sytemy, win 7, vista ubutu i verje linuxa w sprzecie sat.

Ale jak sie dopcham do apple to po prostu wymiekam.
Beata tez tylko windows, ale jak dostala apple to najpierw sie wkurzala, ale juz na drugi dzien powiedziala ze nie chce innego systemu, i tak juz drugi albo trzeci rok.

Trzeba im przyznac ze macowa wersja linuxa im sie udala.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

defcon1

Post #2 Ocena: 0

2011-02-23 11:27:50 (14 lat temu)

defcon1

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2010

Wprawdzie jestem uzytkownikiem Slackware ale w pracy uzywam win7. Z tym ze korzystam tylko ff z duza iloscia pluginow, burpsuite, putty, thunderbirda, kasperskiego, adobe readera , notepada i offica. Glownie jednak pracuje zdalnie na konsoli pod (uwaga znow to straszne slowo) linuxem.

Win 7 szybki jest ogolnie ale na i7 chyba wiekszosc OS bedzie szybko dzialac.

Trudno mi dostrzec roznice jakies miedzy xp i win7. O przepraszam inna ikona menu start, inne logo i muzyczka podczas ladowania sie systemu :>. Takze pomysl z wyszukiwaniem programow w menu start jest dobra rzecza (chyba gdzies to juz widzialem).
Jak podlaczam telefon to mi go wykrywa jako dysk czyli prawidlowo :> . Musze tu pochwalic linuxa bo tez mi go jako dysk wykrywa.

Ogolnie nic zlego nie moge o win7 powiedziec, no moze procz tego ze domyslnie z jakis wzgledow telnet nie dziala.
"These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Strona 18 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,