|
|
---|---|
pigula_ | Post #1 Ocena: 0 2011-02-06 17:38:45 (14 lat temu) |
Z nami od: 03-12-2010 Skąd: snodland |
witam potrzebuje pomocy w zainstalowaniu cyfry plus ale bez talerza czy sa jakies inne anteny mam tu na mysli male i plaskie ktore bedzie mozna instalowac w pokoju i beda zbierac sygnal albo male za okno by ludza nie przeszkadzaly porady prosze kierowac na pigula_medyk@interia.pl
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2011-02-06 17:40:43 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
szukaj flat panell sat dish, tyle ze cena od 120-180 funtów
aha, w mieszkaniu nie może być, czasami udaje się złapać na antenie stojącej w oknie ale w mieszkaniu, pod warunkiem że okno "widzi" satelitę. Nie ma możliwości podstawić antenę w dowolnym miejscu bo sygnał z satelity jest zbyt słaby by przebić się przez ściany, a nawet grubsze wielowarstwowe okna. Własnie sprawdzam w sklepie gdzie ja kupowałem ale dziwne, nie mają, mają tylko tzw Cub sat czyli zamknięte w białym pudełku dobre na balkon albo na ogród. Są też o innych kształtach,, ale bardzo ciężko je dostać i są bardzo kosztowne EDIT! Mam, a jednak mają. http://www.techno-com.de/shop/start.php?d_2947.php dostawa w ciągu 24-48 godzin. bardzo dobry i poważny sprzedawca. Sprawdzone osobiście. UWAGA! Gdy będziesz szukać Nie daj się nabrać na flat panel TV France Canal + ! Mają tylko jedną polaryzacje, przez co będziesz mogła odbierać tylko część kanałów. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|