MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

zealot

Post #1 Ocena: 0

2011-06-19 00:53:34 (14 lat temu)

zealot

Mężczyzna

Z nami od: 18-06-2011

Poza kiepską grafiką, dodam że należało by jeszcze poprawić kod HTML strony. Po sprawdzeniu strony na http://validator.w3.org/ wyskakują błędy w strukturze kodu.

W jaki sposób odbywa się płacenie za te zakupy? po wrzuceniu produktów do koszyka z tego co widzę to trzeba się rejestrować podając masę informacji. Nie prościej by było wdrożyć płacenie poprzez paypala? Użytkownik podał by swój login i hasło do swojego konta do paypala, lub jeśli nie ma konta w tym serwisie to podałby po prostu dane karty + adres. Rejestracja trochę zniechęca użytkowników(choć ma sens przy dużych sklepach).

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

SonnyBoy

Post #2 Ocena: 0

2011-06-19 01:15:27 (14 lat temu)

SonnyBoy

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2007

Cytat:

2011-06-19 00:53:34, zealot napisał(a):
Poza kiepską grafiką, dodam że należało by jeszcze poprawić kod HTML strony. Po sprawdzeniu strony na <a href="http://validator.w3.org/" target="_blank" target="_new">http://validator.w3.org/</a> wyskakują błędy w strukturze kodu.

W jaki sposób odbywa się płacenie za te zakupy? po wrzuceniu produktów do koszyka z tego co widzę to trzeba się rejestrować podając masę informacji. Nie prościej by było wdrożyć płacenie poprzez paypala? Użytkownik podał by swój login i hasło do swojego konta do paypala, lub jeśli nie ma konta w tym serwisie to podałby po prostu dane karty + adres. Rejestracja trochę zniechęca użytkowników(choć ma sens przy dużych sklepach).

Na twojej stronie tez wyskakuja bledy w strukturze kodu po sprawdzeniu walidatorem.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

SonnyBoy

Post #3 Ocena: 0

2011-06-19 01:26:57 (14 lat temu)

SonnyBoy

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2007

Cytat:

2011-01-10 23:03:14, webdesign napisał(a):
to prawda moj pierwszy sklep ale nie pierwsza strona klient bardzo wymagajacy, pani skaczyla szkole wrozek i cos w rodzaju kursu feng shui wiec ja niemailem zabardzo wyjscia ona mi kazala dawac zeczy w niekture miejca i kolory ona tez wybierala dotego grafike sama robila baner to ja nie robilem to tez ona .... wszyto to co ja zrobilem to troche php i extra opcje dla niej i css wedugl jej wskazan :-[

[ Ostatnio edytowany przez: <i>webdesign</i> 10-01-2011 23:04 ]

taaaa...nie zwalaj na biedna wrozke bo zamieni Cie w zabe!!

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,