MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2010-11-19 21:40:31 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Zawsze tez mozesz wpasc do lokalnego PC World, Currys czy innego Dixons'a i przetestowac eReader'a i wtedy zdecydowac co ci jest potrzebne.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

drucianka

Post #2 Ocena: 0

2010-11-19 22:34:56 (15 lat temu)

drucianka

Kobieta

Z nami od: 13-10-2007

Nooo, najlepiej pójść do sklepu i zobaczyć na własne oczyska, co fajne a co nie.
Ja osobiście jak mam czytać to wolę książkę (tu się kobieca torebka przydaje tudzież bagażnik) a jak mam się bawić w gadżety to stanowczo polecam słuchać książek i patrzałki oszczędzać.
Dzięki Marcin, za odpowiedź, nie jest to cos czego ja bym szukała, ale to ja tylko... a odpowiedź konkretna i jest na czym bazować.

Do góry stronyOffline

amazingviolet

Post #3 Ocena: 0

2010-12-14 01:06:48 (15 lat temu)

amazingviolet

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 29-09-2009

Cytat:

2010-11-19 21:26:38, drucianka napisał(a):
Choć dziś jakieś takie myśli nie składne chodzi mi o to ze:
skoro to jest tylko ekranik na którym sobie możesz czytać książkę, to wybacz ale na większości telefonów teraz sobie możesz poczytać (nawet mój dinozaur miał ta funkcję), po jaki czort wydawać pieniądze na następny gadżet który nie będzie robił nic poza tym?
Lepiej albo kupić dobry telefon który będzie miedzy innymi (jakże przydatnymi) funkcjami wyświetlał książki, albo jeśli telefon fajny już ma, to jak wcześniej mówiłam mp3 player (dobra dobra, telefony jednak poza iphonem daleko w tyle jeśli chodzi o audiobooki) na którym sobie może książek posłuchać i muzyki.

Po raz kolejny mam wrażenie, że DRUCIANKA czyta bez zrozumienia....

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,