oto co sie wyswietla :
Recovery Partition
Warning!
This area of your hard drive
(or partition) contains files used
for your PC Recovery.
Do not delete or alter these files.
Any change to this partition could
prevent any recovery later.
|
---|---|
marcheweczka | Post #1 Ocena: 0 2010-09-14 21:32:04 (15 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
witam,ponownie prosze o rade w sprawie kompa...otoz dzis nadal walczylismy by przywrocic glos i wyszlo na to,ze karta dzwiekowa do niczego sie nie nadaje,ale w czasie wyszukiwania bledu zrobilismy przywrocenie ustawien fabrycznych,ale przed tym zdjecia i dokumenty zostaly przerzucone na druga partycje ,gdzie winda pobiera recovery do ustawien fabrycznych...po przywroceniu ustawien fabrycznych okazalo sie,ze zdjecia,dokumenty zostaly ,,wessane`` przez recovery i zaszyfrowane NTFS...pytanie do was,jak sie teraz tam dostac,by odzyskac wszystkie dokumenty....
oto co sie wyswietla : Recovery Partition Warning! This area of your hard drive (or partition) contains files used for your PC Recovery. Do not delete or alter these files. Any change to this partition could prevent any recovery later. [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
Malahai1983 | Post #2 Ocena: 0 2010-09-14 23:04:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2009 Skąd: Manchester |
A to sie narobilo...
Co masz na mysli piszac, ze zostaly zaszyfrowane? Zniknely z partycji, na ktore je przenioslas? I nie wydaje mi sie, zeby przywrocenie ustawien fabrycznych mialo dzwiek naprawic (no, chyba ze dzwiek wrocil ![]() 'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'
|
marcheweczka | Post #3 Ocena: 0 2010-09-15 10:09:17 (15 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
dzwiek nie powrocil a teraz problem jest,bo partcja (recovery) jest zapchana i wyglada po objetosci dysku,ze moje dokumenty tam sa,ale ja nie moge ich otworzyc a moj system operacyjny to vista o ile to ma znaczenie
![]() [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
Post #4 Ocena: 0 2010-09-15 10:13:03 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
clockwork_orang | Post #5 Ocena: 0 2010-09-15 12:51:39 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat: 2010-09-14 21:32:04, marcheweczka napisał(a): witam,ponownie prosze o rade w sprawie kompa...otoz dzis nadal walczylismy by przywrocic glos i wyszlo na to,ze karta dzwiekowa do niczego sie nie nadaje,ale w czasie wyszukiwania bledu zrobilismy przywrocenie ustawien fabrycznych,ale przed tym zdjecia i dokumenty zostaly przerzucone na druga partycje ,gdzie winda pobiera recovery do ustawien fabrycznych...po przywroceniu ustawien fabrycznych okazalo sie,ze zdjecia,dokumenty zostaly ,,wessane`` przez recovery i zaszyfrowane NTFS...pytanie do was,jak sie teraz tam dostac,by odzyskac wszystkie dokumenty.... sproboj tak: 1. windows explorer - narzedzia - opcje folderow, 2. zakladka widok i odhacz 3 kratki - 'nie pokazuj ukrytych plikow', 'ukryj pliki systemowe' i 'uzyj prostego udostepniania' 3. wejdz do partycji i zobacz czy masz dostep do folderu, jesli nie to wlasciwosci - zakladka bezpieczenstwo (lub podobnie, powinna sie pokazac po odhaczeniu 'prostego udostepniania') i znajdz swoje konto, dopisz do grupy wlascicieli i zaakceptuj dla wszyskich plikow i folderow... potem folder powinien dac sie skopiowac w inne miejsce ![]() |
|
|
Angelus_13 | Post #6 Ocena: 0 2010-09-15 16:00:18 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-05-2008 Skąd: UK |
mam tez problem:
wieki temu zaznaczylem, ze folder z dokumentami i fotkami ma byc folderem prywatnym ( partycja ntfs ) - potem zrobilem sobie kopie na plycie dvd po kilku miesiacach system zalapal wrednego trojana i koniec koncow wymagal przeinstalowania ( pelnego - format i nowa instalka ) a potem pojawil sie problem - dokumenty z plyty po wgraniu do kompa sa zablokowane ![]() ![]() czy istnieje jakis sposob, aby je odzyskac, a raczej odzyskac do nich dostep ?? Canon Eos 400D + BG-E3 + Sigma 24-70 + Canon 50 14 USM + Sigma 10-20 HSM + Sigma 50-500 HSM + ...
|
clockwork_orang | Post #7 Ocena: 0 2010-09-15 16:21:48 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-09-15 16:00:18, Angelus_13 napisał(a): mam tez problem: wieki temu zaznaczylem, ze folder z dokumentami i fotkami ma byc folderem prywatnym ( partycja ntfs ) - potem zrobilem sobie kopie na plycie dvd po kilku miesiacach system zalapal wrednego trojana i koniec koncow wymagal przeinstalowania ( pelnego - format i nowa instalka ) a potem pojawil sie problem - dokumenty z plyty po wgraniu do kompa sa zablokowane ![]() ![]() czy istnieje jakis sposob, aby je odzyskac, a raczej odzyskac do nich dostep ?? ![]() |
Post #8 Ocena: 0 2010-09-20 21:07:31 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
beata76 | Post #9 Ocena: 0 2010-09-26 11:40:49 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
No to i ja sie podepne pod temat.
Problem jest taki. Otwieram Google,wpisuje np. youtube,klikam. Stronka sie laduje dosyc dlugo ,az nagle otwiera sie np ebay,ask albo jakies inne dziwne stronki.Przeskanowalam juz roznymi programami i nic nie wykrywa Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
clockwork_orang | Post #10 Ocena: 0 2010-09-26 11:48:39 (15 lat temu) |
zainstaluj adblock'a lub uzywaj opery jako przegladarki...
|