"These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"
|
|
---|---|
defcon1 | Post #1 Ocena: 0 2010-09-07 12:30:52 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-06-2010 Skąd: |
Wlasnie sie zorientowalem ze mam gniazdko z sta tv na scianie
![]() "These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2010-09-07 15:51:47 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
można bez problemu, o ile w tym gnieździe w ścianie jest faktycznie sygnał.
i teraz jeżeli mają byc free kanały to po prostu kupujesz karte freesat instalujesz i gotowe. jeżeli mają być platne kanały to trzeba kupić karte która ma miejsce na karty dostepowe. to samo instalujesz i ogladasz, ale z drugiej strony czy to ma sens??? darmowe kanały, polskich moze bedzie tylko TV trwam i może polonia1 reszta w dziwnych językach ale niskie loty. Abonament w SKY to raczej nie poleci bo oni mają podobne terminale wielofunkcyjne jak polska N-ka. co do polskich kanałów to na tym ze ściany raczej nie poleci chyba że sobie przestawisz antene. Edit przypomniałem sobie, u mnie na domu wisi anten i kiedyś ja popiołem faktycznie 3, albo 4 kanały BBC leciały. ale zrezygnowałem bo mi się nie chciało bawić z ustawieniami przełączników na dwie anteny. mam swój tuner. Moze inaczej, co byś chciał oglądać?? Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
defcon1 | Post #3 Ocena: 0 2010-09-07 15:56:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-06-2010 Skąd: |
Chodzilo mi bardziej o strone obslugi takiej karty pod linuxem (kewstie sterownikow), czy moze miales doswiadczenia z tym i jesli tak to jaka bys polecal.
"These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2010-09-07 15:59:55 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
ojj, pod linuxem to ja ostatnio chyba z 10 lat temu instalowałem karte sat i TV
Ale dla mnie to było nieporozumienie, ale ciekawostka wiec dałem sobie spokój. Ale jestem przekonany że dobra karta na pewno poleci, tym bardziej ze mineło tyle lat. poczytaj tutaj jest bardzo wiele informacji, zaloguj sie http://dvhk.pl/showthread.php?t=320994 Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|