Jestem zbyt ciekawski ale i tak muszę was zapytać już nic na to nie poradzicie

Nektarek
[ Ostatnio edytowany przez: Nektarek 28-06-2010 18:54 ]
|
---|---|
Nektarek | Post #1 Ocena: 0 2010-06-28 18:49:56 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-02-2010 Skąd: Redhill |
Witam
Jestem zbyt ciekawski ale i tak muszę was zapytać już nic na to nie poradzicie ![]() Nektarek [ Ostatnio edytowany przez: Nektarek 28-06-2010 18:54 ] |
TJMaRaC | Post #2 Ocena: 0 2010-06-28 18:59:21 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-02-2008 Skąd: Nelson |
Ja jeszcze 3mam się NK z prostego powodu.. Nie każdy ma skype, gg czy FB (choć to dla mnie dość nie zrozumiałe). Zatem, przydaje się do utrzymywania kontaktów z ludkami.. A cała reszta samego NK; od samego początku głupie pomysły mieli, no i nadal się tego trzymają
![]() Pozdro, TJ MaRaC
|
beata76 | Post #3 Ocena: 0 2010-06-28 19:39:32 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
Ja jeszcze mam, i na dzien dzisiejszy niemam zamiaru likwidowac. Odnowilam wiele znajomosci,mam kontakt "zdjeciowy" z rodzina,odnalazlam nigdy niewidziana siostre przyrodnia.
A co do glupich i wymyslnych dodatkow to korzystam z prezentow Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
midian25 | Post #4 Ocena: 0 2010-06-28 19:50:58 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
ja dzięki klasie odnalazłam daleką kuzynkę,którą ostatni raz widziałam jak miałam 4 lata,czyli jakiś 24 lata temu,jednak na dzień dzisiejszy kontaktujemy się przez skypa,więc w lutym tego roku bez żalu rozstałam się z kontem na nk,po ponad roku mojej tam obecności.
obejrzałam znajomych z lat szkolnych,posmiałam się z niektórych fotek i kiedy juz nasyciłam ciekawość zamknęłam konto. Tyle mojej przygody z nk. mimo wszystko początkowe zalozenia portalu nawet mi się podobały,lecz teraz wszystko zaczęło zmierzać w blizej nieokreslonym kierunku i poprostu stało się nudne. "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
Post #5 Ocena: 0 2010-06-28 19:53:05 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2010-06-28 19:55:26 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
zastanowil mnie ten komentarz do artykulu o zmianach na nk:
Cytat: sporo ludzi już dawno uciekło z NK
-brak kultury -sex , przemoc , pozerstwo -głupota -szpiegostwo -kroniki policyjne -może normalni ludzie odnazlezli znajomych i do tej pory utrzymują z nimi kontakt ale większość to spam , przemoc i nic więcej. nie wiem, moze ja na innej naszej klasie/ nk jestem, albo mam innych znajomych? a moze po prostu nie po to tam jestem i nie tego szukam? wszystko co autor wpisu wymienil, rownie dobrze mozna zarzucic MW czy wielu innym miejscom w necie co do spamu: dwa razy dostalam jakies wiadomosci z nieznanych mi kont, z linkami, do ktorych nawet nie zajrzalam, zreszta wiadomosci wyladowaly od razu w koszu raz jakis osilek chcial sobie pogadac, (czy diabli wiedza o co mu chodzilo), grzecznie mu odpisalam ze nie szukam wrazen i sie odczepil *** jest to nadal jakis kontakt ze znajomymi w Polsce (i nie tylko), nic wiecej nikt mnie przeciez nie zmusza zeby tam przesiadywac godzinami, czyladowac wszystkie foty, niby po co? Cytat: Nie każdy ma skype, gg czy FB (choć to dla mnie dość nie zrozumiałe). Zatem, przydaje się do utrzymywania kontaktów z ludkami..
moi przyjaciele (PL) nie maja czasu zeby siedziec i gadac na gg, nie odczuwam tez potrzeby spoufalania sie z nieznajomymi z netu wiec gg nie jest mi potrzebne, to samo dotyczy skypa (maz kontaktuje sie z corka w kraju ewentualnie z rodzina, a ja w ogole, wiec "jakby co" tegoz skypa i gg niby mam ) przy adresach mailowych sa czaty i komunikatory w razie czego, wiec nie potrzebuje gg nie mam tez ochoty sie "zaprzyjazniac" z ludzmi z pracy, z bylej pracy, ani z kierownictwem wiec nie widze sensu zakladania konta na fb edit: (a zapewne by sie obrazili gdybym ich nie zaakceptowala jako znajomych he he) [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 28-06-2010 19:57 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ela_42 | Post #7 Ocena: 0 2010-06-28 19:56:12 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-06-2007 Skąd: Londyn |
mam i bede miala
![]() |
Post #8 Ocena: 0 2010-06-28 19:59:34 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
amelka66 | Post #9 Ocena: 0 2010-06-28 20:09:15 (15 lat temu) |