MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problem z administratorem sieci...

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

_Arik_

Post #1 Ocena: 0

2010-06-18 22:08:07 (15 lat temu)

_Arik_

Mężczyzna

Z nami od: 29-12-2007

Cytat:

2010-06-18 20:35:10, brunet32 napisał(a):
Normalnie co On wam zrobil....Glowa mala...Zablokowal Facebooka koniec z praca ojejeje.Ludzie zacznijcie myslec...macie glowy...W polsce kierownik stalby nad Toba mialbys zablokowane wszytsko.Nie mialbys czasu isc do WC.

ale nie jestesmy w polsce tylko w uk :) wiec moim zdaniem jak ktos wykona swoj obowiazek w czas to moze sobie pobuszowac :)
... Alfa Romeo ... ... ànimo ... ... caràttere ... I'd rather push my ALFA than drive a BMW!!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-06-18 23:17:47 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-06-18 22:08:07, _Arik_ napisał(a):
Cytat:

2010-06-18 20:35:10, brunet32 napisał(a):
Normalnie co On wam zrobil....Glowa mala...Zablokowal Facebooka koniec z praca ojejeje.Ludzie zacznijcie myslec...macie glowy...W polsce kierownik stalby nad Toba mialbys zablokowane wszytsko.Nie mialbys czasu isc do WC.

ale nie jestesmy w polsce tylko w uk :) wiec moim zdaniem jak ktos wykona swoj obowiazek w czas to moze sobie pobuszowac :)

jak widać tym razem nawet admin zrobił swoją robotę:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

mlody_leszczyk

Post #3 Ocena: 0

2010-06-19 03:08:17 (15 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Ale ja mam taka prace, ze moge sobie pozwolic na robienie innych rzeczy w miedzy czasie... Wrzucam material na maszyne, laduje program, maszyna pracuje, ja zawieszam jedno oko na neta w tym czasie drugim kontroluje co sie dzieje z maszyna. Gdy ona sie zatrzymuje zmieniam material na nowy i znowu na neta. Moim obowiazkiem jest byc na stanowisku i czowac przy maszynie.
Tak ze gdy ona pracuje nad jedna rzecza czasem 2min czasem 30min to czas po miedzy jest jak wiecznosc gdybym mial tylko stac i sie gapic na jej prace. Firma nie ma zadnych opuznien ani strat z tego powodu ze sobie poskacze po facebooku lub MW.
Nawet szef kiedys wyczail mnie ze cos tam ogladalem, odpowiedzialem mu ze tyle czasu spedzam w pracy,ze po powrocie do domu to juz niemam sily na czytanie wiadomosci z PL. Tylko sie zasmial i powiedzial zebym przestojow nie robil.
Bardziej osoby z biura mu sie narazily z przebywaniem na facebooku. No ale jak juz karac to wszystkich i po rowno...;)

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2010-06-19 08:24:59 (15 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

U mojego meza w firmie na FB najwiecej czasu siedzili ludzie z HR ;) Tak to kogos zdenerwowalo, ze wprowadzili nowe zasady ograniczajace korzystanie z internetu i dotknelo to wszystkich.
Maz mi mowil, ze niektorzy cale dnie spedzali na FB i nic innego nie robili (ma podglad w logi i sesje terminalowe).

Jak korzystacie ze stron, ktore same sie odswiezaja, to nawet jak nie patrzycie na nie, to potem w logach widac, ze ktos siedzi caly dzien w necie. Wiecej lepiej zamykac przegladarke jak sie danej strony nie uzywa.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,