|
|
---|---|
matt77 | Post #1 Ocena: 0 2010-06-03 10:05:16 (15 lat temu) |
Z nami od: 03-06-2010 Skąd: ok |
witam. mam takie pytanie kto korzysta z o2 Home Broadband? jak to jest z ich limitem transferu? niby jest unlimited a maja 10gb w fair policy. jak to jest do rzeczywistosci. czy rzeczywiscie przestrzegacie ich 10 gb? pozdrawiam i dz za odpowiedzi
|
monsieur1985 | Post #2 Ocena: 0 2010-06-03 10:14:48 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2010 Skąd: boston |
Mimo,ze jestem klientem O2 od kilku lat zdecydowanie polecam normalne lacze stale BT.Podwojne korzysci-telefon i internet bez limitu.W tej firmie nie ma nigdy problemow z predkoscia,zadnych awarii,rozmowy na stacjonarne po swiecie za 1 pensa,darmowe rozmowy na wszystki landline.Wszystko w jednym za kilkanascie funtow miesiecznie.Dodatkowo to w kazdym prawie miescie masz ich biuro,wiec ewentualne reklamacje zalatwiasz osobiscie a nie jak w Virgin przez telefon z jakimis anonimami mowiacymi w jezyku podobnym do angielskiego.Polecam !
|
maly_duch | Post #3 Ocena: 0 2010-06-03 11:01:56 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-08-2006 Skąd: lubuskie/UK |
zdecydowanie odradzam BT.oszukuja na rachunkach,sciagaja dziwne kwoty za rozwiazanie umowy.O2 ma teraz w ofercie takze telefon stacjonarny(6h miesiecznie do polski za darmo).zdecydowanie o2
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2010-06-03 21:25:11 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
ja miałem neta z O2, no cóż taka usługa jak jakość kabla.
Mimo że mieszkaliśmy na nowym osiedlu w centrum Londynu to już zdążyli popierniczyć kable. Mieliśmy problem techniczny na piętrze był http://picasaweb.google.com/daaniel79irgin na dole BT, dzwonić jakoś się dało ale linia się nie mogła zestawić. Przyszedł technik z BT nas chcieli skasować n 240 funtow, ale po bojach i pyskówkach anulowali. Jak Net chodził to chodził, ale ja się modem rozjechał to bywało że po kilkanaście godzin się zestawić nie mógł. Inny problem to kupiłem w sklepie pudełko, trzeba było wysłać smsa po jakim czasie okazał się ze trzeba jeszcze porozmawiać, no się zaczęło, kilkanaście razy przedstawiłem ... w koncu po 40 minutach byli usatysfakcjonowani i po kilku dniach net ruszył. z rozwiązaniem było mniej problemu bo po prostu tutaj nie ma lini BT. kazali odesłać ruter i po sprawie. zasadniczo z Virginem było mniej zachodu. przyszło pudełko podpiąłem do kabla kablówki i chodzi. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
stokesay | Post #5 Ocena: 0 2010-06-03 22:04:04 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Heh, a pytanie padło o limit transferu
![]() ![]() 3=0 Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-06-03 22:13:09 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
niunia83 | Post #7 Ocena: 0 2010-06-03 22:28:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: kwiat .... |
o2 ?????? Na litosc boska,co za wypowiedz banda zlodzieji.najwiekszy blad w zyciu ,ze z nimi podpisalam umowe na dwa lata ,net chodzil Tylko 6 miesiecy a potem ,strona sie otwiera dokladnie 4 min porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam umowe z nimi do pazdziernika ,ale nie mialam wyjscia wzielam z BT,bo nie moglam nic robic na necie,placilam a nic nie mialam.Od chwili kiedy przeszlam do BT ,net chodzi swietnie ,jest szybki a do tego mam linie tel i tez sa tanie rozmowy tel i do Polski za darmo. Nie robcie tego bledu ,Polecam BT. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Post #8 Ocena: 0 2010-06-03 22:35:02 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
danielb | Post #9 Ocena: 0 2010-06-05 10:42:06 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2008 Skąd: Manchester |
Ja też mam internet z o2 od ponad 2 lat i w tym czasie miałem jedną awarię, zawsze max. transfer. Gram przez internet, ściągam. Jeżeli chodzi o limity to też nie miałem problemów. Jak dla mnie najlepszy wybór.
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2010-06-05 10:52:12 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
niunia nie mylmy netu z komórki i po lini telefonicznej.
max transwer na lini nie ma ograniczeń, Beata oglada ciągle teledyski na YT, i wielokrotnie przekraczaliśmy tą wartość, na komórkowym są, i są dwie metody jeżeli przekroczysz to płacisz za kazy MB jeżeli jest fair policy, jak od dawana ma T-mobile a teraz jak twierdzisz O2. to oznacza ze nie skasują cie za każdy MB ale ograniczą ci transfer do tego stopnia że surfowanie przestanie być możliwe. Kwestia zasięgu, też zależy, zasadniczo pozostawia wiele do życzenia, to dobra rzecz na komórkę nie do komputera, przeglądnąć strony, gdy gdzieś poza domem, odbierać i wysłać email gdzieś poza domem by być na bieżąco, a tak to raczej lipa, ze tak powiem, jak nie ma wyboru to Ok szału nie ma Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|