MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wlamanie na skrz.meilowa i na Facebooka.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cristal

Post #1 Ocena: 0

2010-05-10 18:32:49 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

Z nami od: 12-01-2010

na FB wszelkie informacje o mnie czy wpisy sa dostepne tylko dla znajomych a nawet i nie wszytkie ...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-05-10 18:47:27 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2010-05-10 18:56:35 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
ktos dobrze zna moje hasla do skrzynki meilowej i na Facebooka , gdyz moje prywatne wiadmosci ktos kopiowal i wysylal do osob o ktorach np. w tych meilach plotkowalam , o moich prywatnych sprawach .

Czyli droga dedukcji mozesz sprobowac dojsc, kto to moze byc, bo ta osoba zna ciebie, i wie ktore wiadomosci do ktorych osob podeslac, bo przeciez, jak sobie plotkowalas o np Kasi, to nie wpisywalas w nawiasie jej email adresu, czyli ta osoba, ktora podsyla maile, dobrze zna i ciebie, i twoje towarzystwo. Musi wiedziec tez, co komu podeslac z twojej skrzynki.

Pomysl komu zalezaloby na tym, zeby narobic bigosu, ktos bedzie odstawal od reszty.

Ktos z osob zna i ciebie i twoje towarzystwo, pewnie nie dostaje takich podeslanych maili, no chyba, ze do siebie tez wysyla.

Ada

Do góry stronyOffline

cristal

Post #4 Ocena: 0

2010-05-10 18:57:14 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

no no juz obadalm co tam oferuja w tych ustawieniach :)

dzieks

Do góry stronyOffline

cristal

Post #5 Ocena: 0

2010-05-10 19:02:37 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

Czyli droga dedukcji mozesz sprobowac dojsc, kto to moze byc, bo ta osoba zna ciebie, i wie ktore wiadomosci do ktorych osob podeslac, bo przeciez, jak sobie plotkowalas o np Kasi, to nie wpisywalas w nawiasie jej email adresu, czyli ta osoba, ktora podsyla maile, dobrze zna i ciebie, i twoje towarzystwo. Musi wiedziec tez, co komu podeslac z twojej skrzynki.

Pomysl komu zalezaloby na tym, zeby narobic bigosu, ktos bedzie odstawal od reszty.

Ktos z osob zna i ciebie i twoje towarzystwo, pewnie nie dostaje takich podeslanych maili, no chyba, ze do siebie tez wysyla.

no wlasnie nie za bardzo , osoba ktora np dostal meila z zawartoscia mojej prywatnej korespondencji na pv. od razu mnie o tym poinformowala chodz nic zlego co moglabym chcec ukryc w tych wiadomsociach nie bylo.
Na FB , meil kontaktowy swojej poczty jest dostepny wiec kazdy moze do kogos napisac .
Bardziej mnie denerwuje to ze ten ktos ciagle lamie moje hasla .

Do góry stronyOffline

Slowianka

Post #6 Ocena: 0

2010-05-10 19:07:12 (15 lat temu)

Slowianka

Kobieta

Z nami od: 04-01-2009

Podepne sie pod temat bo moj problem tez dotyczy hasel i logowania. A mianowicie dzisiaj po wylogowaniu z on-line banking otworzylo mi sie szare okno z jakims adresem emailowym gdzie bylo cos o ebaybayer czy cos w tym stylu.
Pytanie jest takie: jakie sa szanse, ze ktos po zlamaniu hasla moze wyplacic pieniadze z mojego konta? Ja jestem laikiem w tym temacie ale tak sobie mysle, ze bez card readera to raczej niemozliwe ?
Nie wiem czy zmienic haslo czy zablokowac sobie online banking? Dodam, ze logujac sie program do logowania pytal o litery/cyfry w kolejnosci co raczej rzadko/wogole sie nie zdarza.
"O każdej przyjemności mozna zapomnieć bez żalu, jeśli na jej miejsce pojawi się większa".

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-05-10 19:38:29 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-05-10 19:54:30 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Slowianka

Post #9 Ocena: 0

2010-05-10 20:03:47 (15 lat temu)

Slowianka

Kobieta

Z nami od: 04-01-2009

Cytat:

2010-05-10 19:54:30, moni989 napisał(a):
Cytat:

2010-05-10 19:07:12, Slowianka napisał(a):

Podepne sie pod temat bo moj problem tez dotyczy hasel i logowania. A mianowicie dzisiaj po wylogowaniu z on-line banking otworzylo mi sie szare okno z jakims adresem emailowym gdzie bylo cos o ebaybayer czy cos w tym stylu.
Pytanie jest takie: jakie sa szanse, ze ktos po zlamaniu hasla moze wyplacic pieniadze z mojego konta? Ja jestem laikiem w tym temacie ale tak sobie mysle, ze bez card readera to raczej niemozliwe ?
Nie wiem czy zmienic haslo czy zablokowac sobie online banking? Dodam, ze logujac sie program do logowania pytal o litery/cyfry w kolejnosci co raczej rzadko/wogole sie nie zdarza.

a w jakim banku?, bo np. hsbc pyta o 3 liczby z 6 a w alliance o wszystkie.

Moj bank pyta random - czyli za kazdym razem o inne cyfry czy litery hasla. Bardziej jednak martwi mnie komunikat po wylogowaniu. Zastanawiam sie jednak czy ktos po wlamaniu na on-line banking moze przelac pieniadze na inne konto bez card readera? Mam zamiar zmienic hasla dostepu jeszcze dzisiaj ale czekam na wspolokatora zeby skorzystac z jego komp. chociaz nie wiem czy to ma jakies znaczenie jak jestesmy podlaczeni do tej samej sieci :(
"O każdej przyjemności mozna zapomnieć bez żalu, jeśli na jej miejsce pojawi się większa".

Do góry stronyOffline

skrzat5

Post #10 Ocena: 0

2010-05-10 20:15:20 (15 lat temu)

skrzat5

Kobieta

Z nami od: 19-09-2009

To zależy w jakim banku masz konto,bo w HSBC żeby przelać pieniądze nie potrzeba żadnego card readera.Przelewa się normalnie podając numer innego konta,sort code i za co ten przelew np. bill.

[ Ostatnio edytowany przez: skrzat5 10-05-2010 20:16 ]

To, co przychodzi nam zbyt łatwo, nisko cenimy.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,