MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Net, BT,o2,Virgin ...

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

daveso

Post #1 Ocena: 0

2010-04-03 23:01:34 (15 lat temu)

daveso

Mężczyzna

Z nami od: 03-04-2010

Wiem ze temat byl przerabiany tysiace razy ale co chwila cos moze sie zmienic wiec podpytam sie was co jest lepsze na dzien dzisiejszy jakosc,cena BT,o2,Virgin.Po sprawdzeniu na stronie BT net osiagal byl szybkosc do 7 mb natomiast na stronie Virgin napisanie jest ze do 17 mb wiec pytam was jak to jest z szybkosciami u was realnymi a tymi na papierze itd. :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-04-03 23:19:27 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

najlepszy jest światłowód, potem koncentryk, na koncu kable telefoniczne

tak na prawde to faktyczna prędkość jest rózna od tej maksymalnej bo to tak samo jak podróż przez autostrade, co z tego że przez niemcy lecisz 200 jak wk juz 20 w korku, tak samo z netem
niemniej jednak,
linie telfoniczne czesto sa paskudnej jkosci, fachowosc i podejscie servisu masakryczne.

dlatego jak masz dostęp do Virgin to bierz virgin ale po kablu koncentryku, albo siwtłowód (50Mb/s)

O2, BT to niemal to samo bo ten sam byle jaki kabel. miałem O2, cena była w miare dobra bo jeszcze dostałem bezprzewodowy net i dobra cene jako klient O2, chdziło to znosnie do puki się nie rozjechało, jak się rozjechało to od kilku do kilkunastu godzin zestawić się nie chało, a każdy problem trzeba było przejsc godzinną rozmowe i podawać po 50x swoje dane.

instalacja też nie dośc ze droga to jeszcze wysyłanie smsesów aktwacja czyli dzwonienie... masakra

Virgin zamówiłem paczkę, aktywacja 15 funtów, (BT-120) sam przykręciłem kabelek i ruszyło z kopyta i biega!
raz był problem bo w na ścianie mamy złączkę kabla i okazało się była słabo skręcona dostała się woda, osuszyłem nasmarowałem i skręciłem.
gdy wyłaczysz modem w 10 sekund masz z powrotem net, jestem bardzo zadowolony z virgin
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,