Slowem wstepu(pewnie bedzie przydlugi

)
W kwesti wiedzy na temat komputerow moja wiedza niestey jest gdzies na etapie epoki lodowcowej

dlatego zwracam sie do Was z prosba o porady odnosnie sciagania filmow z internetu...
Do tej pory zawsze ktos to robil za mnie albo od kogos pozyczalam filmy i jakos to sie krecilo...nie mniej jako kobieta niezalezna

chcialabym sama to robic i nikogo nie prosic o pomoc,dlatego jezeli moglibyscie mi podpowiedziec(i tu przechodzimy do meritum sprawy

) jakich stron uzywacie do sciagania filmow?
ja probowalam kiedys sciagac filmy ale wielu filmw ,ktore mnie interesuja nie moge znalezc bo podaje mi informacje :no result ,przewaznie dotyczy do starszych filmow,albo mniej komercyjnych np szukalam ostatnio kilku filmow polecanych w poscie
do kina czy na film-recenzje filmow i niestety nie moglam nic znalezc.
Slowem zakonczenia prosze o proste ,nieskomplikowane komentarze zeby moj kobiecy

umysl mogl je zrozumiec...zdaje sie ,ze bede pozniej jeszcze miala wiele innych pytan zwiazanych z tematem wiec prosze uzbroic sie w cierpliwosc i nie przeklinac za glosno tylko potraktowac mnie z lekkim przymruzeniem oka...
dziekuje za uwage i ewentualna pomoc ucywilizowania mnie
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.