MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problem z laptopem...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 4 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-12-05 07:27:44 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andreek

Post #2 Ocena: 0

2009-12-21 22:11:46 (16 lat temu)

andreek

Mężczyzna

Z nami od: 27-06-2008

Dziekuje wszystkim za podpowiedzi dotyczące mojego problemu z klawiatura, postanowiłem jednak spróbować to naprawić w ramach gwarancji i udało się:-D.Czyli jednak chyba niebyła zalana i ,,umierała śmiercią naturalna'':-?.
Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

ryhhug

Post #3 Ocena: 0

2009-12-21 22:49:30 (16 lat temu)

ryhhug

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2008

Ja jestem z Doncaster;)
Tylko nie rozumiem czemu wszystkich nazywasz "polonusami". Tak samo jak drazni mnie uzywanie "angol"...

ps.mam zielona pionowa linie na wyswietlaczu. Pojawia sie / znika gdy zmieniam kat ekranu. Kiedy mozna podjechac?
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-12-22 01:25:11 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #5 Ocena: 0

2009-12-27 17:36:22 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Mam mały problem.
Niedawo dostałam komputer Sony Vaio seria CW.
Jest kamerka o rozdzielczości 0,3.
Mój "Mikołaj" dowiedział się,ze kamerka to jest normalna a te parametry służą jedynie do jakości zdjęć.
W tej chwili w chałupie mamy dwa laptopy i powstaje problem.
Otóż gdy ja rozmawiamz kimś przez Skype,to mój rozmówca bardzo źle mnie widzi.Podobno jestem rozmazana i mam ruchy jak robot.
Dwa laptopy włączone.
Czy to na starym komputerze czy nowym to tak samo jest.
Czy to dlatego,ze dwa komputery sa podłączone?
I dlaczego mam takie problemy z moja kamerką?
Jak ja mam ustawić?
Stary komputer to HP Pavilion dv2000 i tu kamerka działała bez zarzutu az do momentu pojawienia sie w domu "intruza"
Faktycznie te parametry nie sa takie ważne? W sklepie tak mówili i dookoła tez tak mówią.
Jesli tak jest to dlaczego piksele widać?

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-12-27 17:57:27 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kruger76

Post #7 Ocena: 0

2009-12-27 19:16:02 (16 lat temu)

kruger76

Mężczyzna

Z nami od: 27-12-2009

A moze warto poszukac serwisu? JEst cala masa ogloszen, za nieduza kaske, np wiem,ze przeinstaluja system za ok 30 funtow. Ja tez sie tym zajmuje, nawet wymieniam wszystkie czesci. Nie chce sie samoreklamowac, ale warto poszukac jakis mlodych zapalencow. Pozdro

Do góry stronyOffline

kruger76

Post #8 Ocena: 0

2009-12-27 19:43:59 (16 lat temu)

kruger76

Mężczyzna

Cytat:

2009-12-04 02:31:02, konto usunięte napisał(a):
Komputerow nie da sie naprawic przez forum
jak macie gwarancje to odawajcie do serwisow i nie kombinujecie

A co do wyksztalcenia informatyczengo to pamietam ze kiedys jak pracowalem w serwisie komputerowym to przyszedl koles po studiach informatycznych zeby mu windowsa instalowac bo on nie umie
Jak chodzilem do szkoly informatycznej to dyplomy dostawali ci co nawet komputera w domu nie mieli wiec papierek nie jest zadnym wyznacznikiem

[ Ostatnio edytowany przez: <i>pc_complex</i> 04-12-2009 02:33 ]

PC COmplex, zle oceniasz ludzi. Szkola szkole nierowna i nie mozna generalizowac. Ja ukonczylem uniwerek poznanski na wydziale informatyki, z paru tysiecy chetnych na wstepnym, przyjeto okolo 200, a do dyplomu dotrwalo moze 30tu. A jednak praktyke zrobilem dopiero w Volkswagenie. Zauwaz, ze jest pewna roznica miedzy absolwentka ekonomika a szacowna Pania Zosia (bez uraz dla Zosiek, to tylko przyklad) z 30-letnim stazem, skoro nasza mloda absolwentka pojela wszystko w ciagu paru godzin ,to co Zosi zajelo cala kariere zawodowa, widzialem taki przypadek na wlasne oczy. A jesli o mnie chodzi, to znajomi znajomych,wszyscy nosza do mnie lapki, nawet te na gwarancji, bo przeraza ich perspektywa utraty laptopa na nastepnych pare tygodni. Firmy nie prowadze, ale na brak powodzenia nie narzekam. JAk ktos potzrebuje pomocy, to naprawde jest cala masa ogloszen, nawet na www.gumtree.com , a najlepiej nawiazac pare znajomosci z informatykami. Jestem zdania, ze kolega kolegi nie "wydmucha", wiec glowa do gory.

Do góry stronyOffline

kruger76

Post #9 Ocena: 0

2009-12-27 19:50:58 (16 lat temu)

kruger76

Mężczyzna

a propo Simon, wlasnie zobowiazalem sie zupgradeowac hp 6720s z chipsetem GLE960. Czy miales jakies doswiadczenia z tym chipsetem? JAk z uruchomieniem duo core na tym sprzecie? Mysle,ze procki na fsb 533 powinny ladnie wskoczyc, a co z 667mhz? 800mhz?
Oczywiscie oficjalna rewizja hp jest bledna, oni rekomenduja tylko celerony m to tego chipsetu, ale... :)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-12-27 20:34:04 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,