Mojemu synowi padl laptop - stary juz, wiec trudno mu sie dziwic, juz mialam go przeznaczyc na straty, i pomyslec o czyms nowym ( tym bardziej ze moj maz ostrzy sobie zabki na jakies "cudo" bez stacji - wszystko w monitorze) - ale ze mu sie za zone dusigrosz trafil, to przekopalam Moja Wyspe - i prosze! Jest szansa na naprawienie starusza dzieki sniper00 !!!!
A to sie moje kochanie ucieszy

Ale wroce do mojego problemu mamy laptopa - Maxdata, moj syn pewnego dnia postanowil go odpalic i ... niby dobrze dzwieki ze srodka dochodza, slychac ze programy sie uruchamiaja - ale na ekranie nic, po prostu ciemno jak w czarnej.......
Maz cos mruczal ze to matryca, i na pewno nie da sie naprawic . Moze to i matryca ale cos czuje pismo nosem ze mnie wkreca i z ta niemoznoscia naprawy to moze nie do konca prawda?
Sniper00( bo do ciebie kieruje moja prosbe )moje pytynie brzmi - ten krotki opis Ci wystarczy aby ocenic : czy to faktycznie moze byc matryca, czy to jest do naprawienia i ile ( oczywiscie , chodzi mi o rzad wielkosci, nie o dokladna cene) -moze mnie to kosztowac.
Z gory dziekuje za odpowiedz