|
---|---|
scolls | Post #1 Ocena: 0 2009-04-21 22:50:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2006 Skąd: LONDYN |
Od pewnego czasu mam problem z netem i chciałem poradzic się co z tym fantem zrobić.Otóż sprawa wygląda w ten sposób że jakis czas temu przeprowadziłem sie do mieszkania w zach. Londynie i oczywiscie chciałem mieć internet(to chyba normalne w XXI w,a może nie?)no i okazało sie że to nie jest wcale takie proste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Post #2 Ocena: 0 2009-04-21 23:15:25 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2009-04-21 23:39:12 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
mala24 | Post #4 Ocena: 0 2009-04-21 23:47:20 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2009 Skąd: uk |
ja korzystalam z t mobile i nie narzekalam.z 3 tez mialam ale zasieg slaby byl i zrezygnowalam.a t mobile o tyle dobry ze jest bez zadnej umowy i abonamentu.tzn placi sie 18 funtow jest jakies ograniczenie ale nie ma kontraktu np na 18 miesiecy.takze tyle dobrze bo zawcze mozna zrezygnowac.jak ja kupowalam to bylo za free teraz jest jakies 50 funtow za to male urzadzenie.teraz w mieszkaniu mam wireless i jest bardzo szybki.
|
Post #5 Ocena: 0 2009-04-22 03:41:19 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-04-22 04:39:46 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #7 Ocena: 0 2009-04-22 07:30:45 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
róża bo internet GSM a "powietrze" nie jest z gumy, to i tak aż dziwne że da się oglądać, przecież to masakryczne dużo danych a przesył GSM jest bardzo ograniczony technologicznie wiec nie ma co się dziwić że filmy tnie, w ogóle nadziwić się nie mogę ze wykombinowali transfer tak dużo danych do potężnej ilości klientów jednocześnie, masakra jak się o tej technologi czyta
![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
anna69 | Post #8 Ocena: 0 2009-04-22 07:52:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
a ja mialam dugo T-mobile i na sarym mieszkaniu bylo oki...ale jak se przeprowadzilismy to tylko jak byla ladna pogoda i to tylko na gorze...wiec zrezygnowalismy..znajomi mieli Vodafone i tak samo inni 3 i tez to samo...wiec podarowalismy sobie bezprzewodowy i terz mamy Virgin jest ok...wszytko zalezy od zasiegu i czy nic ne zakluca sygnalu...u nas jst z nim b kiepsko...wiec to nei wchodzilo w gre...
|
Korba102 | Post #9 Ocena: 0 2009-04-22 09:43:56 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Internet bezprzewodowy czy przewodowy to bez różnicy działa na tej same zasadzie tzn.
Dane nie krzyżują się ponieważ jak by to było możliwe to ja bym zamiast MW oglądał goły tyłek np. zuli od sąsiada czy sąsiadki Każda jednostka przewodowa czy bezprzewodowa jest na innym skrypcie, już kiedyś pisałem. Powietrze jest z gumy i to o potężnych możliwościach natomiast to ograniczenie wynika z mocy sygnału i transferu modemu ADSL czy też WiFi i bardzo ważnym argumentem jest przepustowość z serwera. Jaką prędkością łącza dysponują taką dostajesz Im więcej podłączonych użytkowników tym wolniejszy transfer ponieważ to elektronika daje możliwości leprze lub gorsze Nie liczy się wielkość komputera a jego budowa wewnętrzna i szybkość procesora. Im szybsza praca procesora i podzespołów tym szybsze efekty a nie im większy tym lepszy. Sygnały Digital AMPS GSM UMTS G1 3G Wi Fi itd. pracują na różnych częstotliwościach o różnym kodzie binarnym skryptu lecz prędkość pozostaje ta sama. Prędkość ta w przybliżeniu wynosi 300000 km/s. Taka prędkość jest również w przybliżeniu! prądu w przewodniku. Po to wymyśla się izotopy w nadprzewodnictwie by ograniczyć straty w przesyłaniu a nie w szybkości. Pozostałe argumenty uzależnienia są bezpodstawne; Ważne ile daje dostawca i jakim sprzętem dysponujesz, no i ilu użytkowników jest na jednym łączu Prędkość jest ta sama lecz przepustowość może byś słabsza. Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
ag-tom | Post #10 Ocena: 0 2009-04-22 10:07:35 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-10-2008 Skąd: Swiat |
Ja mam dwa lacza internetowe w domu, jedno to Virgin , a drugie razem z telefonem stacjonarnym z Post Office. I nikt nie robil problemu z podlaczeniem. Internet chodzi bez zarzutu na obu liniach.
Oferuje polskie meble, tylko u nas rabaty dla naszych klientow.
|