![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 4 z 7 |
|
---|---|
kik1976 | Post #1 Ocena: 0 2009-05-12 21:21:26 (16 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: Neverland |
dzieki chlopaki, jutro bede cwiczyc z haslami
![]() Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|
clockwork_orang | Post #2 Ocena: 0 2009-05-13 19:16:40 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat: 2009-05-12 19:08:09, gonzales napisał(a): czy ktoś wie o co w tym chodzi ![]() (...) bo ja nie wiem ![]() ![]() znacie jakiś darmowy antywirus? masz napisane - update javy ![]() kliknij na na start-run-wpisz msconfig-zakladka startup i odhacz wszystko, co z java zwiazane - glownie updaty jak Ci polece darmowy, to dyskusja sie rozpocznie... poszukaj sobie sam ![]() |
roksana82 | Post #3 Ocena: 0 2009-05-14 16:13:35 (16 lat temu) |
Z nami od: 15-09-2008 |
sluchajcie, tak sobie mysle ze chyba przeinstaluje system raz jeszcze i od nowa zainstaluje wszystkie sterowniki.moze to cos da.tylko powiedzcie mi prosze, w jakiej kolejnosci je instalowac, bo pisaliscie ze kolejnosc ma znaczenie? do tej pory zawsze najpierw instalowalam grafike, dzwiek, a pozniej to juz roznie.
![]() a jak to nic nie da to dopiero jak bede w polsce dam go do jakiegos informatyka niech go zobaczy ![]() |
stokesay | Post #4 Ocena: 0 2009-05-14 16:27:15 (16 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Zrob dla mnie jeszcze jedna przysluge. Sprawdz czy masz zainstalowany Intel Pro Set Wireless Software. Jesli jest wlaczony, wylacza Windows Zero Configuration i probuje sam zarzadzac siecia bezprzewodowa, z tym ze jest do d...zly
![]() Sprawdz w Panelu Sterowania/Dodaj usun programy! Ewentualnie podlacz do sieci, przejdz do Menadzera urzadzen w Panelu sterowania i prawy klik na wireless card i opcja 'aktualizuj sterowniki'. Czasami tez pomaga, zwlaszcza z Vista. Trzecia opcja - reboot notebooka i po przejsciu przez bios klawisz F11 (z logo HP (?)). Wydaje mi sie ze powinnas miec obraz systemu na ukrytej partycji (HP disc recovery)! Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
roksana82 | Post #5 Ocena: 0 2009-05-14 18:29:24 (16 lat temu) |
Cytat: 2009-05-14 16:27:15, stokesay napisał(a): Zrob dla mnie jeszcze jedna przysluge. Sprawdz czy masz zainstalowany Intel Pro Set Wireless Software. Jesli jest wlaczony, wylacza Windows Zero Configuration i probuje sam zarzadzac siecia bezprzewodowa, z tym ze jest do d...zly ![]() Sprawdz w Panelu Sterowania/Dodaj usun programy! Ewentualnie podlacz do sieci, przejdz do Menadzera urzadzen w Panelu sterowania i prawy klik na wireless card i opcja 'aktualizuj sterowniki'. Czasami tez pomaga, zwlaszcza z Vista. Trzecia opcja - reboot notebooka i po przejsciu przez bios klawisz F11 (z logo HP (?)). Wydaje mi sie ze powinnas miec obraz systemu na ukrytej partycji (HP disc recovery)! pierwsza opcja- nie mam zainstalowanego takowego programu opcja druga - sprobowalam zaktualizowac i tez to nic nie dalo. opcja trzecia - nie mam pojecia jak to zrobic i o co chodzi ![]() |
|
|
stokesay | Post #6 Ocena: 0 2009-05-14 19:25:26 (16 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Roksano - poszedl PW do Ciebie
![]() Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
Post #7 Ocena: 0 2009-05-15 07:09:50 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2009-05-15 12:44:04 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
roksana82 | Post #9 Ocena: 0 2009-05-15 12:49:25 (16 lat temu) |
stokesay - dzisiaj wieczorem spróbuję zrobic to co mi napisales. nie wiem czy mi sie uda, bo nigdy tego nie probowalam, ale zobaczymy.
pc_complex - sterowniki mam zgrane na plycie-kiedys w pl informatyk mi je zgral.przy kazdej instalacji win ich uzywalam i bylo ok.az do tego razu. probowalam je tez aktualizowac i nic. ale wiecie co-wczoraj wieczorem wlaczylam kompa i wyskoczyl komunikat ze instaluje oprogramowanie sterownika czy cos takiego. nic nie klikalam-samo zaczelo instalowac. po czym wyskoczyl komunikat ze zainstalowano poprawnie sterowniki do karty sieciowej(i tu nazwa)... i o dziwo patrze modem dziala (lampka zaswiecila sie na niebiesko).udalo mi sie polaczyc z netem i bylo ok. ale dzisiaj rano wlaczam kompa i znowu nie dziala ![]() nie mam pojecia co jest... |
Superlover | Post #10 Ocena: 0 2009-05-15 13:09:55 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Cytat: [B]2009-05-15 12:49:25, roksana82 napisał ale wiecie co-wczoraj wieczorem wlaczylam kompa i wyskoczyl komunikat ze instaluje oprogramowanie sterownika czy cos takiego. nic nie klikalam-samo zaczelo instalowac. po czym wyskoczyl komunikat ze zainstalowano poprawnie sterowniki do karty sieciowej(i tu nazwa)... i o dziwo patrze modem dziala (lampka zaswiecila sie na niebiesko).udalo mi sie polaczyc z netem i bylo ok. ale dzisiaj rano wlaczam kompa i znowu nie dziala ![]() nie mam pojecia co jest... Może nie wyłączaj komputera? ![]() ja tak robię, zamiast wyłączania używam w dzień uśpienia (spać w dzień, dobre..), a na noc hibernacji. Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |