MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanie do mozgow komputerowych!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 45 z 71 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 44 | 45 | 46 ... 69 | 70 | 71 ] - Skocz do strony

Str 45 z 71

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tesstickle

Post #1 Ocena: 0

2021-03-10 16:15:21 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Cytat:

2021-03-10 15:57:48, ListyzArni napisał(a):
@Richmond podje najlepsze narzędzie.

Niestety nie w tym przypadku :-8

Obrazek
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wit_oldo

Post #2 Ocena: 0

2021-03-10 16:21:42 (4 lata temu)

wit_oldo

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-10 15:34:39, tesstickle napisał(a):
Opcje z filmu nie działają.Jestem w trakcie tworzenia usb tego co Rich dała.
Dzieki wam może coś zadziała (choć w moich ręka będzie to dziwne)

btw. wiem że od tego są specjalne firmy (nie tanie) ale czy są jakieś domowe sposoby na odzyskanie danych z dysku po formacie?

Polecam "EaseUS Data Recovery Wizard"
Odzyskalem nim wszystkie dane z uwalonego dysku.Niestety przy dokladnym skanie a u mnie tylk taki mial sens, komputer z zainstalowanym programem chodzil non stop 2 tygodnie. Walniety dysk podpialem przez usb. Ty powinienes podpiac dysk zewnetrzny do
zapisywania i odzyskiwania danych. Robilem to na berdzo starym lapku moze tak dlugo to trwalo ale odzyskalem wiecej niz sie spodziewalem. Dysk jest fizycznie uszkodzonyi lokalne serwisy rozkladaly rece.

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #3 Ocena: 0

2021-03-10 17:33:05 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

@tesstickle

Zmian w bios na UEFI.

[ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 10-03-2021 17:35 ]

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #4 Ocena: 0

2021-03-10 17:34:36 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Zmian w bios na UEFI.
Tu
Zmiana ustawien bios

[ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 10-03-2021 17:42 ]

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #5 Ocena: 0

2021-03-10 17:52:35 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Strasznie na cudowałem na kombinowałem ale udało mi się zmusić twardy dysk żeby dało się zainstalować Windows 10 z płyty, nie było to łatwe gdyż okazało się że CD napęd jest uszkodzony w tym starociu.

A tak przy okazji co to znaczy UEFI dualbios?
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2021-03-10 18:01:18 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

uefi to następca biosa częściej okienkowe i kolorowe rozwiązanie a dual oznacza ze na płycie są dwie kości biosu, jedna domyślna a druga działająca podczas problemów pierwszej, przy uszkodzeniu albo nieyludanyp update
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-03-10 20:59:55 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-03-10 10:46:45, galadriel napisał(a):
Ja tez mam pytanie- co to jest web hosting. Klient ma taka firma, chce rozumiec co to znaczy.

Ty galadriel, może twój kolega palił w pracy
Obrazek

zrodlo strony

Obrazek

Ogień zniszczył serwery (i dane) klientów w bloku SBG2 serwerowni OVH w Strasburgu, a blok SGB1 jest częściowo uszkodzony. Pożar pojawił się w nocy, przyczyny nie są jeszcze znane. Octave Klabe, twórca OVH w wiadomości na Twitterze uspokoił, że w pożarze nikt nie zginął a klientom zalecił, aby wdrożyli swoje plany awaryjne.

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 10-03-2021 21:02 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2021-03-10 21:09:41 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

To nie kolega tylko klient. Ale poki co nie znalazl tego co szukal. On myslal, ze istnieje taki system jak niegdys z tax credits, zeby jakos przebiedowac te ciezkie czasy. No, ale zdecydowal ze bedzie szukal jakis innych rozwiazan. A czy podpali swiat, to juz ja na to nic nie mu nie poradze.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #9 Ocena: 0

2021-03-11 08:19:15 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Dwa pytania - czy jeżeli na jednym dysku obok Windows 10 zainstaluję Linuxa a potem będę chciał zrobić czystą instalację Windowsa od nowa czy to usunie Linuxa?

Pytanie drugie - jeżeli w tej chwili na dysku jest Windows 10 czy mogę na to zainstalować Windowsa 8.1 mając klucz.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2021-03-11 09:06:56 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

[LIST]
Cytat:

2021-03-11 08:19:15, tesstickle napisał(a):
Dwa pytania - czy jeżeli na jednym dysku obok Windows 10 zainstaluję Linuxa a potem będę chciał zrobić czystą instalację Windowsa od nowa czy to usunie Linuxa?

Pytanie drugie - jeżeli w tej chwili na dysku jest Windows 10 czy mogę na to zainstalować Windowsa 8.1 mając klucz.

odpowiedz na obydwa pytania będzie podobna , nie chodzi o dyski tylko partycje startową
słowo klucz to konwersja GPT na MBR

Do góry stronyOffline

Strona 45 z 71 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 44 | 45 | 46 ... 69 | 70 | 71 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,