2021-03-10 15:57:48, ListyzArni napisał(a):
@Richmond podje najlepsze narzędzie.
Niestety nie w tym przypadku

Str 45 z 71 |
|
---|---|
tesstickle | Post #1 Ocena: 0 2021-03-10 16:15:21 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-03-10 15:57:48, ListyzArni napisał(a): @Richmond podje najlepsze narzędzie. Niestety nie w tym przypadku ![]() ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
wit_oldo | Post #2 Ocena: 0 2021-03-10 16:21:42 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-03-10 15:34:39, tesstickle napisał(a): Opcje z filmu nie działają.Jestem w trakcie tworzenia usb tego co Rich dała. Dzieki wam może coś zadziała (choć w moich ręka będzie to dziwne) btw. wiem że od tego są specjalne firmy (nie tanie) ale czy są jakieś domowe sposoby na odzyskanie danych z dysku po formacie? Polecam "EaseUS Data Recovery Wizard" Odzyskalem nim wszystkie dane z uwalonego dysku.Niestety przy dokladnym skanie a u mnie tylk taki mial sens, komputer z zainstalowanym programem chodzil non stop 2 tygodnie. Walniety dysk podpialem przez usb. Ty powinienes podpiac dysk zewnetrzny do zapisywania i odzyskiwania danych. Robilem to na berdzo starym lapku moze tak dlugo to trwalo ale odzyskalem wiecej niz sie spodziewalem. Dysk jest fizycznie uszkodzonyi lokalne serwisy rozkladaly rece. |
ListyzArni | Post #3 Ocena: 0 2021-03-10 17:33:05 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
@tesstickle Niestety nie w tym przypadku ![]() Zmian w bios na UEFI. [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 10-03-2021 17:35 ] |
ListyzArni | Post #4 Ocena: 0 2021-03-10 17:34:36 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Niestety nie w tym przypadku ![]() Zmian w bios na UEFI. Tu Zmiana ustawien bios [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 10-03-2021 17:42 ] |
tesstickle | Post #5 Ocena: 0 2021-03-10 17:52:35 (4 lata temu) |
Strasznie na cudowałem na kombinowałem ale udało mi się zmusić twardy dysk żeby dało się zainstalować Windows 10 z płyty, nie było to łatwe gdyż okazało się że CD napęd jest uszkodzony w tym starociu.
A tak przy okazji co to znaczy UEFI dualbios? - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-03-10 18:01:18 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
uefi to następca biosa częściej okienkowe i kolorowe rozwiązanie a dual oznacza ze na płycie są dwie kości biosu, jedna domyślna a druga działająca podczas problemów pierwszej, przy uszkodzeniu albo nieyludanyp update
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2021-03-10 20:59:55 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-03-10 10:46:45, galadriel napisał(a): Ja tez mam pytanie- co to jest web hosting. Klient ma taka firma, chce rozumiec co to znaczy. Ty galadriel, może twój kolega palił w pracy ![]() zrodlo strony ![]() Ogień zniszczył serwery (i dane) klientów w bloku SBG2 serwerowni OVH w Strasburgu, a blok SGB1 jest częściowo uszkodzony. Pożar pojawił się w nocy, przyczyny nie są jeszcze znane. Octave Klabe, twórca OVH w wiadomości na Twitterze uspokoił, że w pożarze nikt nie zginął a klientom zalecił, aby wdrożyli swoje plany awaryjne. [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 10-03-2021 21:02 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2021-03-10 21:09:41 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
To nie kolega tylko klient. Ale poki co nie znalazl tego co szukal. On myslal, ze istnieje taki system jak niegdys z tax credits, zeby jakos przebiedowac te ciezkie czasy. No, ale zdecydowal ze bedzie szukal jakis innych rozwiazan. A czy podpali swiat, to juz ja na to nic nie mu nie poradze.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
tesstickle | Post #9 Ocena: 0 2021-03-11 08:19:15 (4 lata temu) |
Dwa pytania - czy jeżeli na jednym dysku obok Windows 10 zainstaluję Linuxa a potem będę chciał zrobić czystą instalację Windowsa od nowa czy to usunie Linuxa?
Pytanie drugie - jeżeli w tej chwili na dysku jest Windows 10 czy mogę na to zainstalować Windowsa 8.1 mając klucz. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-03-11 09:06:56 (4 lata temu) |
[LIST]
Cytat: 2021-03-11 08:19:15, tesstickle napisał(a): Dwa pytania - czy jeżeli na jednym dysku obok Windows 10 zainstaluję Linuxa a potem będę chciał zrobić czystą instalację Windowsa od nowa czy to usunie Linuxa? Pytanie drugie - jeżeli w tej chwili na dysku jest Windows 10 czy mogę na to zainstalować Windowsa 8.1 mając klucz. odpowiedz na obydwa pytania będzie podobna , nie chodzi o dyski tylko partycje startową słowo klucz to konwersja GPT na MBR moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|