MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanie do mozgow komputerowych!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 22 z 71 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 69 | 70 | 71 ] - Skocz do strony

Str 22 z 71

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2015-03-05 23:17:24 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Za 15£ to warto, prędkość możesz sprawdzić na każdej stronie, co cię jeszcze boli, umowa? Startuj na swoim bo z tego co piszesz to jedną nogą jesteś tu, a drugą tam, a co jak bedziesz tu więcej niż pól roku? Weź to pod uwagę. 20£ to dużo za dużo ;-)
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gabryska1234

Post #2 Ocena: 0

2015-03-05 23:25:06 (10 lat temu)

Gabryska1234

Kobieta

Z nami od: 13-08-2010

to podepne sie do tego watku.
2 miesiace temu zakupilam acera aspire. dzialalo wszytsko ok - jednak po jakis 2-3 tyg zaczelam miec problem z netem na tym kompie. ciagle mi rozlaczalo - przy czym na drugim kompie net dzialal bez problemow. i powiem ze juz cholera mnie jasna bierze kiedy chce cos poszukac na necie a tu co chwile mi rozlacza.
zrobilam aktualizacje sterownikow do wifi, zmienialam kanaly w routerze i nadal to samo :-( wykluczam raczej wine routera - bo na drugim kompie tez by rozlaczalo....
co moge jeszcze zrobic? czy juz tylko wymiana karty wifi mnie czeka?

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2015-03-15 19:24:40 (10 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2015-03-03 12:05:39, galadriel napisał(a):
You are running out of disk space data E.

Taki napis mi sie pokazuje od wczoraj. Co z tym zrobic?

Cos pokazalo zeby wyczycic recycling bin. Wyczyscilam, i co dalej, bo dalej sie ten napis pokazuje.

Okazalo sie, ze trzeba bylo wyrzucic jakis back up bo zajmowal miejsce. Powyrzucalam z roku 2013-14, zostawilam tylko 2015
i napis o tym dysku E zniknal.

W dodatku jakos szybciej teraz komp chodzi.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2015-03-15 22:06:27 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Bo miejsce na tym dysku to pewnie również przechowalnia pamięci wymiany, swap taka wirtualna pamięć.

Możesz też pobrać sobie ciekawy program nazywa się ccleaner

Obecna wersja 5 ma bardzo skuteczne czyszczenie zbędnych plików. Właśnie niedawno robiłem porządki w moim chyba 3 letnim Windowsie.

http://www.piriform.com/ccleaner/download
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #5 Ocena: 0

2015-03-15 22:15:27 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

elemelek

Post #6 Ocena: 0

2015-11-14 22:48:09 (10 lat temu)

elemelek

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2010

Potrzbuję pomocy z laptopem. A więc tak. Dziewczyny laptop był zawirusowany, ciągle wyskakiwały reklamy, mulił się itd. Sformatowałem wszystkie partycje, zainstalowałem nowego Windowsa 7. Wszystko było w porządku, nie zacinał się, zero problemów z reklamami do wczoraj. Potrzebowaliśmy ściągnąć próbną wersje jakiegoś pakietu z Wordem. Znaleźliśmy na stronce "dobre programy" pakiet Office, zainstalowałem i teraz pełno reklam z powrotem. Używamy Opery, ale na Googlach Chrome, czy IE cały czas wyskakują te cholerne reklamy. Odinstalowałem ten cały Office. Sprawdziłem w programach, jakieś podejrzliwe, co nie instalowałem i wyrzuciłem wszystko. Na końcu CC cleaner i dalej to samo. Nie chciał bym znowu instalować nowego systemu, i wszystkich programów.

Prosił bym o pomoc.

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #7 Ocena: 0

2015-11-14 23:11:14 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Prawdopodobnie zainstalował się w przeglądarce internetowej. Nie wiem jak go unieszkodliwić, ale możesz po otworzeniu strony zatrzymać dalsze ściąganie. (taki krzyżyk na górze po lewej) Będziesz mógł spokojnie przejrzeć treść i znowu walczyć o następną stronę.
Żeby go wyleczyć (nie mam doświadczenia w tym) musisz usunąć przeglądarkę, wyczyścić wpisy w rejestrze tak aby ślad zaginął. Zainstalować przeglądarkę od nowa. Nie wchodzić na dobre programy. Niedawno ktoś napisał na mnie, że polecam dobreprogramy a to jest siedlisko robali. Kiedyś było inaczej...

[ Ostatnio edytowany przez: ie2ox4-b 14-11-2015 23:21 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2015-11-14 23:15:48 (10 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
Okazalo sie, ze trzeba bylo wyrzucic jakis back up bo zajmowal miejsce. Powyrzucalam z roku 2013-14, zostawilam tylko 2015
i napis o tym dysku E zniknal (..)

Wrocil. Ze zdwojona sila. Prawie nic nie mam na tym kompie a dysk c caly zajety. Cos jest ponoc nie tak z Windowsami 7, miejsca na dysku sobie znikaja ot tak, tak doczytalam w jakis poradnikach sie ludzie wypowiadali. Tyle, ze oni potrafia to oddkrecic: /

Sniper, gdzie jestes, wroc!!!

Krakn, weszlam w linka od ciebie i nawet nie moge go download.
Wyskakuje napis: failed- disc full. No paranoja.

Moze zmienic na tego Windowsa 10, moze sie samo naprawi, skoro problem okazuje sie byc charakterystyczny dla Win 7?

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 14-11-2015 23:19 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

MichalKar

Post #9 Ocena: 0

2015-11-15 00:30:29 (10 lat temu)

MichalKar

Mężczyzna

Z nami od: 19-07-2015

Jak to dobrze, że mój brat się tym interesuje, bo ja nawet nie wiem jaką myszkę wybrać :-P

Do góry stronyOffline

Cywill

Post #10 Ocena: 0

2015-11-15 08:36:08 (10 lat temu)

Cywill

Mężczyzna

Z nami od: 04-11-2015

Cytat:

2015-11-14 22:48:09, elemelek napisał(a):
Potrzebowaliśmy ściągnąć próbną wersje jakiegoś pakietu z Wordem. Znaleźliśmy na stronce "dobre programy" pakiet Office, zainstalowałem i teraz pełno reklam z powrotem.

Poczytaj opinie o stronie "dobreprogramy" nic innego nie mogło się stać skoro ściągałeś coś z tego miejsca ;)
Polecam torrenty, tzn wyszukujesz potrzebny program w googlach i dopisujesz torrent powinno zawsze jakiś znaleźć, jak nie to zostraje jeszcze chomikuj.pl zasada taka sama wyszukujesz nazwę potrzebnego pliku + chomikuj dopisujesz, z tym że na tej stronie trzeba "doładować" konto, na szczęście są to nieduże pieniądze.

Cytat:

Używamy Opery, ale na Googlach Chrome, czy IE cały czas wyskakują te cholerne reklamy.

Wyszukaj sobie "AdBlock plus" taki dodatek czy to do mozilli czy opery i chroma, pomoże na reklamy.
Cytat:
Odinstalowałem ten cały Office. Sprawdziłem w programach, jakieś podejrzliwe, co nie instalowałem i wyrzuciłem wszystko. Na końcu CC cleaner i dalej to samo. Nie chciał bym znowu instalować nowego systemu, i wszystkich programów.

Powinno pomóc:
Malwarebytes Anti-Malware Free 2.2.0.1024
I też pobieraj takie programy, albo z torrenta albo z chomikuj,
a jeśli są darmowe to z oficjalnej strony, nie żadne dobreprogramy komputerswiat itp.

Podam też linka do forum pclab z instrukcją krok po kroku jak rozwiązać ten problem. Lekarstwo na zapełniający się dysk
Daj znać czy się udało.
Pozdrawiam.

[ Ostatnio edytowany przez: Cywill 15-11-2015 08:43 ]

Do góry stronyOffline

Strona 22 z 71 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 69 | 70 | 71 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,