MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wlasna strona www - jak sie zabrac?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-01-03 15:25:51 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Astakos

Post #2 Ocena: 0

2009-01-03 17:18:24 (16 lat temu)

Astakos

Mężczyzna

Z nami od: 29-10-2008

Nie ma to jak zacytowac 50 linijek a potem napisac bezsensowen zdania-"w głowe się puknij" :/

Do autora tematu - polecam poczytanie tematycznych stron i for gdzi znajdziesz bardzo duzo informacji-internet jest pełen kursów, wiec jedyne co potrzebujesz to wolny czas i motywacje do pracy.
Pozdrawiam! ;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krakn

Post #3 Ocena: 0

2009-01-03 19:00:24 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

owszem można samemu, kilka książek i duuużo czasu, mozna co prawda robić stronę w notatniku też tak robiłem i czasami wole tak poprawić niż w dużym kombajnie, ale z drugiej strony czy nie warto ten czas i energie poświęcić temu co ma przynosić zysk?
A sprawy narzędzia zostawić fachowcowi?

sadze że jak nasz kolega taki geniusz że za 700 zrobi serwis taki jak moja wyspa to pewnie ma kolejkę do siebie, złóż CV i ofertę do yahoo, bo z tego co wiem idą w to tysiące gruuube tysiace i dziesiątki tysięcy funtow.

teraz ktoś tu powiedział ze w Polsce zrobił taniej, no ślicznie, tylko że ty chcesz zapłacić tyle samo komuś kto żyje tu?
hm, a na serwisie chcesz zarabiać jak w Polsce czy jak tu?? :)

Zrobienie prostej strony to nie problem,na upartego mozna wykorzystać darmowe szablony i nawet darmowe oprogramowanie, lub za kilkaset zł, gorzej jak sprawa się ociera o php sql podłączenie tego z płatnościami itd

No a o promocji strony to już nie bede wspominał bo to osobna bajka, jak robić by jak najtaniej być jak najwyżej w przeglądarkach
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

dariuszszczecin

Post #4 Ocena: 0

2009-01-03 20:45:57 (16 lat temu)

dariuszszczecin

Mężczyzna

Z nami od: 04-12-2008

Znajomy Francuz robił stronę dla Birmingham.gov, przed rozpoczęciem robienia strony wykupił prawa do korzystania z programów edycyjnych html,java,itd., z przeznaczeniem do celów zarobkowych tworzenia stron.Wydał na start ok.5 tyś.funtów, na rok używania do pracy.Może roić dowolną ilość zleceń stron www.
Dlaczego na to zwracam uwagę.
Prawa autorskie w U.K. są rygorystycznie egzekwowane i można firmę narazić na spore koszty, jak się uda interes,drobnym, nieudacznikom ,odpuszczają, szkoda im czasu. Szukałem tanio w Polsce zrobić i żaden nie potrafił zagwarantować legalności praw.Po 10 latach, ktoś zapuka do drzwi i zapyta, dorobiłeś się na cudzej pracy i wypłać odszkodowanie.Prawnie to kwota uzyskanych zysków przez użytkownika.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-01-03 21:38:35 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-01-03 21:45:00 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #7 Ocena: 0

2009-01-03 22:04:49 (16 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

ironiqus cos u Ciebie, wszysko jest OK, w IE7, FF 3.05, Opera :)

Ah, czy moge zamowic taki serwis jak MW (pisany od podstaw a nie na drupla, joomla itp) za 700. Mam pere modyfikacji ale £700 dam jak nic. Ah, i rozumiem ze da rade na "wczoraj", prawda? :-]
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #8 Ocena: 0

2009-01-03 22:12:37 (16 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

BTW: dla tych co to "pisza" kody a potem kasuja nie wiadomo ile :-] tu lista darmowych na ktorych mozna zarobic 200 funtow i wiecej :-]

List of content management systems
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-01-03 22:36:22 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

seth1977

Post #10 Ocena: 0

2009-01-03 23:24:23 (16 lat temu)

seth1977

Mężczyzna

Z nami od: 13-02-2008

hej,zamowilem zrobienie strony aukcyjnej,czy moglby mi ktos podpowiedziec na co mam zwracac uwage przy jej odbiorze.bede wdzieczny za wszelkie sugestie:)

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,