Cytat:
2011-09-09 21:13:38, mala24 napisał(a):
przez telefon czesto sie zdarza ze dadza lepsza oferte,nie upieraj sie tej wyszukiwarki bo to sa ceny ktore mozna negocjowac.taka walka o klienta...
No tak, ale przez telefon nie widzisz detali, łatwo jest się zamotać.
A przez internet też można negocjować
Wypełniasz do momentu gdy masz opcje "zapłać" wtedy się powstrzymujesz i czekasz w ciągu kilkunastu minut, czasami po kilku godzinach dostajesz email że specjalnie dla ciebie mają lepszą oferte, klikasz na link i masz to samo ale taniej, albo dodane dodatkowe opcje.
Już też gdzieś pisałem, ostatnio albo z moto albo z samochodem tak się bawiłem przez dwa dni, w końcu o 200 funtów taniej, a mam więcej mil, AA, ubezpieczenie w razie zgubienia, dla 6 ciu par kluczy (breloczki jak ktoś wrzuci do skrzynki to idą do nich a oni pakują i odsyłają do domu)
Na samochód
Pełne ubezpieczanie na całą europe a nie tylko 3/4 jak to jest w większości wypadków.
Wyszło mi 600 funtów, (30 000mil) to samo ubezpieczenie w większości firm kosztowało by 1000, a nawet więcej, Gdybym zrezygnował z kilku opcji mogłem mieć już za 450 funtów, ale tak jak mówię, bawiłem się przez dwa dni w ciuciubabke, spróbuj tak dzwonić i porównywać przez telefon jak nie widzisz dokładnych detali różnych konkurencji.
No chyba ze masz doskonałą pamięć, albo robisz sobie tabelki w czasie rozmowy.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.