MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ubezpieczenie samochodu

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 67 z 436 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 66 | 67 | 68 ... 434 | 435 | 436 ] - Skocz do strony

Str 67 z 436

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

clowni

Post #1 Ocena: 0

2011-08-07 15:43:30 (14 lat temu)

clowni

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2008

Coverbox to firma nieciekawa, montuja gps do samochodu i skanuja liczbe mil jaka pokonujesz w ciagu tygodnia,miesiaca, roku. To samo jest z firma Insure the Box, tylko ta daje troche wiecej mil bo az 6000 rocznie :)

Coverbox akceptuje zalezy to od ubezpieczyciela, bo oni sa tylko posrednikiem, jak bedzie nim co-operative to tak. Natomiast Insure the box nie akceptuje polskich znizek.
"Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

elemelek

Post #2 Ocena: 0

2011-08-07 22:10:10 (14 lat temu)

elemelek

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2010

tak w coverbox jest posrednikiem co-operative, czyli ten gps jest montowany tylko dla przebiegu mil?

wiem ze to jest troche zryte, ale niestety przy cenach w normlanych ubezpieczaniach coverbox jest najtanszy.

Co do znizek, w polsce mam 2 lata bez wypadkowej jazdy, wiem ze tutaj nie licza wg polskich znizek, ale chcialbym sie dowiedziec po jakim czasie bede wiedzial ze sa zaakceptowane?

Do góry stronyOffline

paposki19

Post #3 Ocena: 0

2011-08-07 23:55:46 (14 lat temu)

paposki19

Mężczyzna

Z nami od: 19-11-2007

Jaka firme polecacie do jednorazowego(10dni)ubezpieczenia breakdown cover na Europe?
Czy ktos mial "psikusa"po drodze i korzystal z ubezpieczenia?
O Nadziejo... Matka glupich Cie nazwali-ludzie glupi,ludzie mali...

Do góry stronyOffline

Numer Skype

dzieckowemgle

Post #4 Ocena: 0

2011-08-08 08:35:02 (14 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2008

ja ma z barclaysa breakdown cover razem z travel insurance. kozystalem raz. dwa lata temu w wakacje w wiosce nad polskim morzem. calosc obslugi mnie pozytywnie zaskoczyla. byl to dzien powrotu do uk i do tego niedziela. mialem wyjechac rano ale nagle padl akumulator. na pomoc czekalem troche ponad godzine. przyjechal pan czesiek z jakiejs pomorskiej firmy pomocy drogowej i odpalil na kablach. potem wytlumaczyl ladnie gdzie w niedziele mozna aku kupic. pojechalem, kupilem i zmienilem. wyjazd opuznil sie o niecale szesc godzin. pani z ubezpieczenia dzwonila co godzine pytac czy ma zmienic godzine promu czy uda nam sie zdazyc. mielismy zaplanowane z rezerwa czasu wiec zdazylismy ale trzeba bylo szybko jechac. wieczorem pani proponowala, ze przebookuje prom na poniedzialek i zorganizuje nocleg w okolicy, w ktorej akurat bylismy, bo pewnie jestesmy zmeczeni po takich przygodach. wszystko bezgotowkowo, tylko za aku sam placilem. ostani raz zadzwonila przed wjazdem na prom spytac czy wszystko juz ok i zyczyc nastepnej wycieczki bez problemow. bardzo milo wspominam ich serwis choc mam nadzieje ze wiecej nie bede musial kozystac. koszt: dodatek do konta w banku za £15/miesiac- jeden z wielu.

Do góry stronyOffline

clowni

Post #5 Ocena: 0

2011-08-08 09:33:20 (14 lat temu)

clowni

Mężczyzna

Koszt breakdown cover nie przekracza 40 funtow rocznie z opcja na Europe od kazdej innej firmy poza AA i RAC. 15 funtow x 12 miesiecy to juz lekka przesada. To jest taki typ ubezpieczenia z ktorego korzysta sie niechetnie, ale gdy go nie ma to jest dramat.

[ Ostatnio edytowany przez: clowni 08-08-2011 09:33 ]

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #6 Ocena: 0

2011-08-08 10:44:41 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

I to jest własnie typowe dla polskich klientow. Kiedys pracowałem w ubezpieczeniach. Kiedy osoby wykupywały ubezpieczenia obejmujące zagranicę, pytałem standardowo czy nie potrzebują breakdwon cover?
Nie, jakos dojadą...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

dzieckowemgle

Post #7 Ocena: 0

2011-08-08 10:49:52 (14 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2008

mi te pietascie nie wydaje sie wygorowana cena za caly pakiet: BC, ubezpieczenie podrozne, ubezpieczenie telefonu i innych gadgetow, cardholder protection, przedluzenie gwarancji na nowo zakupione sprzety o rok, legal advice i kilka innych. warto miec dobre ubezpieczenie, a nie tylko BC, jak ci padnie gdzies w europie auto i bedziesz sie musial zatrzymac na jakis czas to troche moze kosztowac znalezienie noclegu na szybko.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #8 Ocena: 0

2011-08-08 10:55:10 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Ja płacę 17 i jestem zadowolony. Z pomocy drogowej też korzystałem, ale również naprawiałem telefon, no i ubezpieczenie całoroczne dla całej rodziny na podróże zagraniczne też mi potrzebne.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #9 Ocena: 0

2011-08-08 11:19:07 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Moze kiedys skusze sie na dokladne porownanie oferty. Na razie ubezpieczenie turystyczne i breakdown cover (pelna polisa, rowniez zagranica) wychodzi mi taniej niz 12 x 15. Telefon i tak podchodzi pod ubezpieczenie mieszkania.

Nationwide daje ubezpieczenie turystyczne gratis jesli konto u nich zrobi sie kontem glownym.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

clowni

Post #10 Ocena: 0

2011-08-08 12:36:00 (14 lat temu)

clowni

Mężczyzna

Cytat:

2011-08-08 10:49:52, dzieckowemgle napisał(a):
mi te pietascie nie wydaje sie wygorowana cena za caly pakiet: BC, ubezpieczenie podrozne, ubezpieczenie telefonu i innych gadgetow, cardholder protection, przedluzenie gwarancji na nowo zakupione sprzety o rok, legal advice i kilka innych. warto miec dobre ubezpieczenie, a nie tylko BC, jak ci padnie gdzies w europie auto i bedziesz sie musial zatrzymac na jakis czas to troche moze kosztowac znalezienie noclegu na szybko.

Tylko pytanie brzmi ile z tych rzeczy uda ci w okresie trwania polisy wykorzystac, jezeli za nie placisz ?
Ubezpieczenie podrozne mam do konta bezplatnego bezplatnie w ramach promocji. Z ubezpieczenia telefonu nie korzystam, bo to jest w cenie ubezpieczenia domu. Cardholder protection jest w kazdym banku za free, istnieje tam komorka zwana fraud team, ktora rozwiazuje takowe problemy. Przedluzenie gwarancji na nowo zakupione produkty, zapytaj o laptopa HP i zobaczysz jaka bedzie odpowiedz. Legal advice jest w kazdej polisie ubezpieczeniowej i porada nic nie kosztuje.
15 miesiecznie nie jest wygorowana cena, ale w skali roku to juz 180 funtow za rzeczy, ktore gdzie indziej sa w standardzie, wiec jak pisalem wczesniej to dla mnie strata pieniedzy.

A jezeli chodzi o Europejska Breakdown Cover to w jej sklad wchodzi wszystko co zostalo wymienione powyzej, czyli placisz 2x za to samo:
Roadside Assistance
Roadside Recovery Local
Nationwide Recovery
Onward Journey
Alternative Travel
HomeStart
24 hr Car Hire
Overnight Accommodation
Relief Driver
European Travel

[ Ostatnio edytowany przez: clowni 08-08-2011 12:38 ]

Do góry stronyOffline

Strona 67 z 436 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 66 | 67 | 68 ... 434 | 435 | 436 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,