MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Znawcy aut: juke czy polo?

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Maat17

Post #1 Ocena: 0

2024-12-03 17:11:50 (5 miesięcy temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Jak sie samemu “sklada” auto w salonie, to kolor tez mozna wybrac, kiedys bylo to kilka stowek, teraz nie wiem.

Za to wiem, ze nigdy nie kupilabym czerwonego ani zoltego.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #2 Ocena: 0

2024-12-03 17:16:06 (5 miesięcy temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2024-12-03 14:37:23, Richmond napisał(a):
Mozesz sie smiac, ale np 10 lat temu modne byly biale i biale perlowe. Nagle bialy, ktory kiedys byl niechciany i za darmo na nowych autach, stal sie popularny i platny. A potem doszedl jeszcze bialy perlowy.

...

Bialy lakier, jako najtanszy, kiedys byl glownie dla samochodow z wypozyczalni. Tak osobowych jak i ciezarowych. Zreszta do dzis, wiekszosc kabin ciezarowek jest lakierowana na bialo. Mozliwe ze dlatego aby firmy mogly je oklejac po swojemu.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2024-12-03 17:19:50 (5 miesięcy temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Kolor ważna rzecz, jak nie kupuje się tylko środka transportu :-)

Ja zgadzam sie na losowe kolory tylko przy krótkim leasingu, ale nawet wtedy jest jakiś wybór. I jak pare lat temu powiedzieli mi, że nie ma tego koloru co zamówiłam, to już myślałam, ze będę musiała anulować jak został tylko czarny. Na szczęście był biały.

Jak płacę gotówką, to ma być taki kolor jak chce. Ale ja nie kupuję środka transportu, tylko hobby. Lexus dla mnie tylko czerwony, bo bardzo podoba mi sie ten lakier.

Z żółtym to problem braku anonimowości, ale jak model rzadki, to i tak rzuca sie w oczy.

[ Ostatnio edytowany przez: Richmond 03-12-2024 17:22 ]

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2024-12-03 19:08:42 (5 miesięcy temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

W BCA mi sprawdzali czy jest rap, tzn czy byly zapudrowane jakies wgniecenia. Nie ma. Po prostu jest kolor polozony inny i wypadaloby by zrobic update na dvld za 25 £ . Ale druga opcja jesli zostawię ( i ponaprawiam) auto, mozna by z niego zrobic diabelski wehikul, czyli wrocic do czarnego. I blachy DEMONICA ( a niech mysla, ze jestem Monika;)

Biale autka sa sliczne. Jak do slubu:8 a czerwone ale takie piekne jak lakierek do paznokci tez super. Juke ten na ktorego sie czaje, szary. Moze byc. Moge poudawac Mrs Grey. Wtopic sie w tlum, poudawac, ze jestemy normalni:8 u mechanikow zona, czyli adminka jezdzi zoltem fiatem abarth. Bardzo im sie zreszta mini podobalo, tylko widza, e skarbonka bez dna. Tymczasem stwierdzilam, ze nie bede sie spieszyc z tym zakupem.

Poprzegladam sobie. Tu i tam. A wiecie jak forda kupilam. W czasach covida, na finance. Powiedzialam panu od finance ze tyle i tyle miesiecznie moge wydac i moze byc mini, focus albo cos tam ( nie pamietam wtedy co to bylo to cos jeszcze). Znalazl mi focusa, nie widzialam go „ na zywo” kupnem, przywiezli mi do domu. I tyle. I potem chyba z 4 lata nim jezdzilam . Wiec w sumei w ciemno ale sie okazal ok.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2024-12-04 09:34:12 (5 miesięcy temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Raz Ci sie udalo, ale drugi raz juz moze to nie wyjsc. Nie uwazalabym tego za standard. Tak, to mozna zamwiac nowe samochody, chociaz tez mozna sie potem rozczarowac, jak sa jakies niechaciane opcje, z ktorymi ciezko zyc.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2024-12-04 18:54:56 (5 miesięcy temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

No wiem, dlatego z salonu teraz biore.

Dzis rozmawialam z kolega z pracy wlasnie co by tu zrobic z tym mini. On ma firme konsultingowa, pomyslal i mowi, ze mam to zmonetyzowac na social media.znaczy zrobic ma tubie/ insta/ tick tok serie jak naprawiam mini. Mowi, ze na glupszych tematach mozna zrobic siano, wiec co mi szkodzi sprobowac. A nuz sie zwroci.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,