MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Opona poszla

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2021-11-28 12:18:50 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

jakie to kobiece, samochód eksplodował na drodze, potem trzęsło nim mało się nie rozleciał... po tym jak dojechałam do pracy zobaczyłam ze mam przebite kolo
dobrze ze do Polski nie jechałaś

oponę reklamuj jako wadliwa, najlepiej jeżeli ci sami ci zakładali co kupiłaś, bo wtedy nie ma tłumaczenia ze złe założona i dlatego pękła

następnym razem nie jedz takim samochodem bo awaria z £100 może się zamienić na £2000 albo na ryzyko poważnego wypadku
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla1

Post #2 Ocena: 0

2021-11-28 12:22:06 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2021-11-28 12:11:26, fugazi napisał(a):
No tak. Przy setce na motorwayu takie zdarzenie to kaplica.

Biedny motor:-]

W samochodzie nie mam zapasu tylko kit naprawcz, w motorze nawet kitu naprawczego nie ma :-8
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2021-11-28 13:47:34 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Tak, tam kupilam i oni zakladali. No wlasnie ja nie wiedzialam co sie stalo. Nastepym razem juz bede wiedziala.

A tak poza tym ta opona poszla jak z lewej mialam dwie ciezarowki, ktore akurat wyprzedzalam, bo ten za mna sie wielce spieszyl i mi siedzial na ogonie za blisko.

I tam wogole nie bylo nawet miejsca zeby zjechac. To jak z M11 sie zjezdza na South Cambridge.

Uff, wlasnie przyjechala pomoc do zalozenia tyre.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2021-11-28 16:14:35 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Pan z AA wylumaczyl, ze samemu nie daloby rady tego kola zmienic prz braku wlasciwych narzedzi (kolega probowal przedtem i nie dal rady) AA mial taka jakby wiertarke specjalna. Powiedzial tez, ze trudno ocenic co i dlaczego bo nie da sie wywnioskowac z tych "strzepkow" kola, ale jesli wezmiemy pod uwage, ze wczoraj bylo zmieniane, to mowi, ze moglo byc niewlasciwie sealed. Ze to sie moze zdarzyc, i wtedy powietrze ucieka z czasem jak sie jedzie i po czasie wybuchnie.
Prznajmniej tyle z tego zrozumialam.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #5 Ocena: 0

2021-11-28 17:31:10 (4 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

@galadriel, jak się lubię tak Ci pogratuluję. Trzy strony dyskusji o zwykłym kapciu. ;-)
Karygodne jest to że nie zareagowałaś na wystrzal, który podobno był a także na "telepanie" samochodem podczas długotrwałej jazdy na kapciu. Tym samym nie tylko sama stałaś się niepotrzebnym zagrożeniem na drodze ale długotrwałą jazdą zmieniłaś oponę w strzepy zacierając wszystkie dowody.
Jak widzę wszystko skończyło się szczęśliwie więc na drugi raz, mając w pamięci tę nauczkę, bądź bardziej uważna i odpowiedzialna.
Nie ujmuje błędu warsztatu ale to kierowca odpowiada przede wszystkim.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2021-11-28 21:44:09 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Melduje ze dojechalam do domu. Dwie godziny zajelo, 30-40m w porywach jakimis bocznymi drogami, cicho wszedzie, glucho wszedzie i zimno w dodatku, jakies zakrety, pagorki, las nic nie widac, kaplica. No, ale przynajmniej druga opona mi nie strzelila. Na strade jakos nie mialam ochoty sie zapuszczac. Przy dozwolonych 50 to jeszcze by mi ktos w tyl wjechal na wolnym pasie, nawet ciezarowki jada 60. Za duze ryzyko; )

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 28-11-2021 21:44 ]

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,