Str 3 z 3 |
|
---|---|
Artek11 | Post #1 Ocena: 0 2019-10-07 16:54:19 (6 lat temu) |
Z nami od: 15-06-2018 Skąd: Belfast |
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi , powiem w prost upiekło się
![]() |
Post #2 Ocena: 0 2019-10-07 18:48:48 (6 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Artek11 | Post #3 Ocena: 0 2019-10-07 23:11:23 (6 lat temu) |
Cytat: 2019-10-07 18:48:48, Konto usunięte napisał(a): Coś kolego kręcisz, ponieważ policja nie może dać mniej niż 6pkt i £300 za IN10. Mniej lub więcej może dać tylko sąd, ale nie wydaje się, żeby mieli sędziego w schowku na miotły. Jeżeli dostałeś mandat za brak ubezpieczenia, i w rejestrze będziesz miał IN10, to twoja AKTUALNA policja najprawdopodobniej będzie anulowana w razie jakiegokolwiek W, ponieważ (czytaj powoli) NIE POINFORMOWALES / ZATAILES INFO / UBEZPIECZYCIELA O IN10 (czyli jazda bez ubezpieczenia) A ZDAZENIE BYLO PRZED ROZPOCZECIEM OCHRONY. Tutaj masz proste wyjaśnienia dlaczego ubezpieczenie noże być anulowane. https://www.gocompare.com/car-insurance/guide/declarations-and-non-disclosures/# Osobiście, jak jesteś jeszcze w cooling period, bum skasował ta polisę, auto sorn, i kupił nowa polisę jak na koncie w dvla pojawi się mandat. Jeżeli będzie cię stać. Bo ryzykujesz, że będziesz miał nie tylko jazdę bez ubezpieczenia ale jeszcze anulowana polisę, co oznacza że i tak musisz całość zapłacić, nawet jak nie jeździsz, a później będzie dużo trudniej z ubezpieczeniem (drożej). Ale sam wybierasz. [ Ostatnio edytowany przez: <i>okazje</i> 07-10-2019 19:23 ] Hmm pytanko mam do Ciebie, w jaki sposób mogłem coś zataić skoro sam jeszcze nie wiedziałem o konsekwencjach ? być może byłeś w tej samej sytuacji i potraktowali cię dużo gorzej albo informacje wziąłeś z jakiś tabelek z internetu nie wiem, Jeśli chodzi o całą sytuację , na komisariat zabrałem ze sobą certyfikat polisy która została anulowana ale na której było moje nazwisko i certyfikat polisy która kupiłem przed dzisiejszą wizyta na komisariacie, możesz mi wierzyć albo nie ale na ładne oczy na brak jakichkolwiek mandatów przed tem i na szybką reakcję z mojej strony zostałem potraktowany "Careless and inconsiderate driving" za co dostałem 3 pkt i dwie stówy ![]() |
Artek11 | Post #4 Ocena: 0 2019-10-07 23:16:53 (6 lat temu) |
Dodam szybko ludzie , nie próbujecie tego sami , cały weekend miałem tzw kupę w gaciach , bądźcie pewni swoich składek i polis bo ktoś może mieć większego pecha albo zwyczajnie nawet jeden mandat za prędkość (też wspomnieli o tym , jeśli miałbym jakie kolwiek pkt i mandaty sprawa była by w sądzie) jednak inaczej spojrzeli na faceta z czystym kontem który w dwa dni załatwił wszystko tak jak być powinno, lucky me
![]() |
malben1 | Post #5 Ocena: 0 2019-10-08 10:06:01 (6 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2007 Skąd: Stafford |
Cytat: 2019-10-07 23:16:53, Artek11 napisał(a): Dodam szybko ludzie , nie próbujecie tego sami ... bądźcie pewni swoich składek i polis bo ktoś może mieć większego pecha... ...nareszcie zes powiedzial (napisal) cos madrego... do tej pory myslalem ze masz wiecej szczescia niz... (tego w glowie) ale nadal mysle ze Twoja historia jest podobna do takiej, zmyslonej (wyobraz sobie): "zatrzymala mnie policja i zwrocila mi uwage ze wystaja druty z moich lysych opon... ![]() ...okazalo sie, ze 'ta policja' ma racje... ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: malben1 08-10-2019 10:07 ] Pamietajcie!
Nikt nie da Wam tyle ile ja Wam moge obiecac...
|
|
|
ZlotaPerla1 | Post #6 Ocena: 0 2019-10-08 10:09:23 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-10-08 10:06:01, malben1 napisał(a): Cytat: 2019-10-07 23:16:53, Artek11 napisał(a): Dodam szybko ludzie , nie próbujecie tego sami ... bądźcie pewni swoich składek i polis bo ktoś może mieć większego pecha... ...nareszcie zes powiedzial (napisal) cos madrego... do tej pory myslalem ze masz wiecej szczescia niz... (tego w glowie) ale nadal mysle ze Twoja historia jest podobna do takiej, zmyslonej Czyli możemy się spodziewać prawdziwej historii wkrótce ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|