MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samochody z kategorią C, D, S, N

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2019-09-05 14:10:36 (6 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2019-09-05 13:41:39, conquistador napisał(a):
Tak się zastanawiam co w przypadku gdy samochód po naprawie z kategoria np. po paru latach będzie miał wypadek. W jaki sposób będzie rozliczana np. szkoda całkowita? Czy będzie wypłacona taka sama kwota jak w przypadku samochodu bez kategorii ? Ma ktoś doświadczenie ?

Samochód z kategorią ma tą kategorię wbitą do dowodu rejestracyjnego na stałe. Więc to po naprawie dalej będzie z kategorią.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

conquistador

Post #2 Ocena: 0

2019-09-05 19:22:47 (6 lat temu)

conquistador

Mężczyzna

Z nami od: 19-08-2013

Nie chodzi mi o wpis. Chodzi mi o przypadek np. kasacji gdy np taki sam odpowiednik auta bez kat. kosztuje np. 5000. To w razie ponownej kasacji jak bedzie jego wartosc ? 5000 czy 5000 minus 30% (mniejsza wartosc rynkowa)

Do góry stronyOffline

Martyna91

Post #3 Ocena: 0

2020-01-14 15:55:00 (5 lat temu)

Martyna91

Kobieta

Z nami od: 14-01-2020

Mam pytanie. Tydzień temu mój ford Focus z 2006 został zadrapany na parkingu. Nie była to stłuczka a zwykle zadrapanie bo Angielka źle wyjechała ze swojego miejsca zachaczając o moje auto. Ubezpieczyciel stwierdzi Total loss i kategoria N. Oczywiście auto chce zatrzymać bo jest w dobrym stanie. Jutro robię MOT. Czy wiecie co z ubezpieczeniem? Pójdzie mi o góry? Dzisiaj dzwoniłam do ubezpieczyciela i powiedzieli że za niedługo dostanę maila że moja polisa będzie przerwana dlatego muszę mieć nowe MOT. Bede musiala szukac nowego ubezpieczenia? Gdzie szukać ubezpieczeń dla kategorii n? Co jeżeli będę w pracy i nagle oni po prostu zakończą moją polisę?

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,