MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Brak dowodu rejestracyjnego i tablicy rejestracyjnej

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

FireWire

Post #1 Ocena: 0

2017-10-09 03:52:18 (8 lat temu)

FireWire

Mężczyzna

Z nami od: 13-05-2016

Tiry woża ludzi bez dokumentów i też nikt tego nie sprawdza kim są ci "8-latkowie"... ;)

A jeżeli mowa o komputerze MOT, to tam gdzie robimy przegląd można spróbować iść tą drogą...

[ Ostatnio edytowany przez: FireWire 09-10-2017 03:55 ]

Wybierasz się do UK - potrzebujesz numer UK? wyślę Ci kartę sim za darmo do PL. Kontakt PW.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2017-10-09 19:30:33 (8 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2017-10-09 03:52:18, FireWire napisał(a):
Tiry woża ludzi bez dokumentów i też nikt tego nie sprawdza kim są ci "8-latkowie"... ;)

Zależy, w Grudniu jechałem Austraia Mediolan francja przez szwajcarie. Po drodze miałem kilka kontroli z czego jedna jakaś szpec grupa w cywilu ale starsky & hutch. Trochę nazmyslali trochę postraszyli, jak dla mnie starego emigranta co się przemycał przez DDRy to kiepsko im szło, nie robiło żadnego wrażenia, kazałem im sobie grzebać a ja w tym czasie dolałem płynu do chłodnicy.

Wracajac do UK przez godzinę leżeli pod samochodem i opukali mi lepiej całą karoserje niż wszytkie moty jakie miałem prze te już kilkanaście lat i uwierzyć nie mogli że wiozę tylko kilkanaście butelek wina z Alzacji. Jedna pani wyczołgała się z pod samochodu i chciała odkręcać zbiornik gazu LPG! :)))

To samo było z motocyklem, wracając w Marcu z Holandii myślałem że za chwilę wyjmę świece i sobie wymienię przy okazji skoro tak grzebią , zaskoczyłem ich połową kufra wypełnionym serami i brakiem fajek i chyba trawy:)))

W temacie...
"Wyslalem koledze I jutro sprawdzi ale powiedział że nie wydaje mu się żeby się dało, że zawsze nr rej też musi wpisać aczkolwiek być może nigdy nie próbował bez wpisywania więc zobaczy, jak coś to jutro będę wiedział."

zobaczymy
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

motonita

Post #3 Ocena: 0

2018-01-05 12:12:34 (7 lat temu)

motonita

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2017

Czy udalo sie Tobie cos ustalic?

Do góry stronyOffline