MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prawko wymienione na uk(kat b) a Zrobienie kat A w PL

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2015-11-29 23:06:08 (9 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

No ja nieraz jak patrzę jak ktoś jedzie "harakterystycznie" to się zastanawiam, Polak czy czarny?
A ostatnio byłem na Slought 2 dni pod rząd to to co tam Polacy wyrabiają na drogach, wejście rondo prawie driftem, i żeby to było puste to pół biedy, ale PEŁNE, albo koleś... już byłem na wysokości gdy zaczyna sie trawnik przy zjeździe z M4, dosłownie na centymetry mi przed Vanem się wpakował koleś, i slalomem cały czas... do ronda i na rondzie na czerwonym skręcił w lewo. Dosłownie gdybym nie zahamował z całej siły aż mi zatrzeszczały ABSy to bym mu przywalił kufa.

I takich mistrzów kierownicy to tam jest pełno, a jak mi klient jeden powiedział, że jak Biały to tylko Polak :))

Ja też wziąłem pytania z tłumaczem, bo obawiałem się ze stres to pewnie mogę mieć problem z zawiłościami zwłaszcza tymi "dziwnymi" pytaniami.
A skończyło się na tym że po 3 cim pytaniu zdjąłem słuchawki bo mi robiły jeszcze większe zamieszanie. Miałem z tego co pamiętam 5 lekkich błędów, właśnie o tych nazw przejścia dla pieszych nie pamiętałem i jakiś tam jeszcze błąd był.
Ale to wszytko przez kobietę, siedziała koło mnie taka Hispaniola że zapomniałem jak się nazywam ;D
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2015-11-29 23:19:08 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Kiedyś słyszałem "im dalej na wschód tym gorsi kierowcy " ... coś w tym jest ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,