MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sprzedaż polskiego auta na export (afryka)

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

graby85

Post #1 Ocena: 0

2014-05-26 10:43:52 (11 lat temu)

graby85

Mężczyzna

Z nami od: 17-02-2013

Cytat:

2014-05-25 23:35:43, elemelek napisał(a):
Ja sprzedałem swoje Polskie auto tutaj w UK, na export do Afryki. Auto wystawiłem na ebay, kupił je Węgier z Londynu, czy odbiorze, poinformował mnie, o exporcie auta do Afryki.
Zadzwoniłem, do Wydziału Komunikacji w Polsce opowiedziałem jak wygląda sprawa. Ja byłem tylko współwłaścicielem auta, dziadzio był właścicielem. Wysłałem listem umowę sprzedaży po Polsku (miałem też po ang.) Finalnie auto zostało wyrejestrowane z notką, że jest exportowane do krajów Afryki.

Wydaję mi się, że już kiedyś to opisywałem na forum.

Pozdrawiam.

no i w końcu jakaś odpowiedź od osoby która miała doświadczenie w temacie a nie jak wyżej teorie spiskowe. Temu Węgrowi sprzedales auto bez tablic i dowodu rej? Dostał tylko umowę i wziął auto na laweta? Tak mi proponowali owi zainteresowani. Dzięki za info. Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

elemelek

Post #2 Ocena: 0

2014-05-27 19:14:48 (11 lat temu)

elemelek

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2010

Tak on przyjechał samochodem osobowym, a jego pracownicy lawetą. Tablice powiedział, że mogę sobie wziąć z auta, bo i tak zazwyczaj auto przed wjechaniem na ląd w Afryce, jest rozkradzione. Dowód rejestracyjny, dałem mu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,