sam jeszcze nie robilem quota wiec nie moge podac szczegolow.
Plusem jest fakt ze mi ta firma we wszystkich wyszukiwarkach zwykle wyskakuje mi jako jedna z tanszych ,wiec jesli faktycznie bedzie taniej o kolejne 10% to calkiem nie glupia oferta.
Ta, kiedyś z ciekawości zrobiłem quote na tego bzyczka gps co niby sprawdza, czy jeździ się zgodnie z obowiązującymi limitami i różnica wyszła okrągłe 0.
Co do kamery w dzień to wszystkie praktycznie nagrywają bardzo podobnie, cały myk polega na tym żeby po zmroku było rejestracje widać - dla laika pisząc F musi być wartością jak najmniejszą; większość kamerek ma f/2.8, ale warto zainwestować w mające f/1.6 (co niniejszym zrobiłem)
30 fps to za 18 funtów będziesz miał, G sensor też w tym sie zmiesci.
Przy prędkosciach auta to troczę za mała ilosć klatek, u mnie wirującej cegły nie dało się rozpoznać, gdy wlatywała pod auto. Cos leciało, ale wyglądało jak piłka.
Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
Tak, tyle to wyczytalem ale takie rozwiazanie jest dobre jesli za kolkiem spedza sie wiele godzin. Natomiast moja droga do pracy zajmuje 30-50 minut. Jesli dodac do tego wyjmowanie telefonu z kieszeni, podlaczanie go, bo przeciez wyswietlacz polyka energie z baterii blyskawicznie to troche zbyt duzo ceremonii, za leniwy jestem.
Jesli podkreslasz ze jakosc jest zadowalajaca to poszukam czegos o tej jakosci ale z monitorkiem. Wczoraj nie mialem czasu polazic po necie.
W kazdym razie, dzieki za link.
Mi w ciągu ostatnich 2 lat ktoś porysował w pracy maskę na BMW. Ostatni raz w tamtym tygodniu. W pracy są kamery, ale nie wszędzie, a poza tym firma deklaruje, że każdy parkuje na swoją odpowiedzialność. Co byście polecili?
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better