MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Car insurance a dwóch właścicieli

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

AnonimGuest

Post #1 Ocena: 0

2012-09-27 13:51:05 (13 lat temu)

AnonimGuest

Mężczyzna

Z nami od: 27-09-2012

Witam,

W najbliższym czasie chciałbym zakupić jakiś mały samochód o pojemności 1.1 lub 1.2 . Chciałbym aby samochód miał dwóch właścicieli. Ja mam 35 lat a drugi właściciel 19 lat. Oboje mamy prawo jazdy troszkę ponad 1 rok. Prawo jazdy jest polskie. Chciałbym się dowiedzieć od was jaka by była cena za car insurance? Czy bardzo wzrośnie jeżeli będzie dwóch właścicieli samochodu? Wiem że ważne też jest miejsce w którym będzie stał samochód - będzie to garaż podziemny gdzie mam wyznaczone szczególne miejsce na mój samochód.
Proszę o rady doświadczonych osób.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2012-09-27 14:04:19 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Ceny nikt Ci nie poda oprócz ubezpieczycieli. Najnormalniej w świecie wejdź na jedna z porównywarek i wpisz dane. Będziesz miał jakiś obraz tego ile będziesz płacił. Cena zależy od wielu spraw; kodu pocztowego, wieku kierowcy itd.
Nie musisz robić tak aby było dwóch właścicieli dla ubezpieczalni. Wpisujesz np. siebie jako głównego kierowce i druga osobę jako drugiego kierowce.

Zapraszam do lektury tego wątku:

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/68/7625/ubezpieczenie-samochodu

Ps. W trosce o Twoje serce, ostrzegam. Cena ubezpieczenia może być bardzo wysoka.
Podstawa to to aby 35 latek był głównym kierowcą.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

AnonimGuest

Post #3 Ocena: 0

2012-09-27 18:12:18 (13 lat temu)

AnonimGuest

Mężczyzna

Z nami od: 27-09-2012

Dziękuję bardzo już jakiś zarys sytuacji mam (jestem totalnie nieobeznany w tym temacie). Ktoś jeszcze może powiedzieć coś więcej?

Uwaga moderatora: Owszem ale we wspomnianym temacie. Tam zostało wszytko wyjaśnione.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,