MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Malowanie samochodu - Materiały

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-08-27 15:12:56 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

znowu-ciupek

Post #2 Ocena: 0

2012-08-27 16:08:41 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-08-27 15:12:56, Bestia napisał(a):
Jak tak was czytam, to doszlam do wniosku ze jestem gotowa. Na lakierowanie. W teorii jestem juz tak obcykana, ze zaden mistrz nie ma ze mna szans. ;-):-]
Codziennie tego slucham.:-(

Nie ma chyba żadnych przepisów ktore by Ci tego zabronily....

Jedno co mnie zastanawia....Gość nie pyta jak tu wyludzic jakieś benefity.Szuka materiałów zeby prysnac swoje wlasne auto.
Nie wiedzieć czemu zaraz wszyscy w kolo wiedzą ze to spieprzy....

Czasem jakby sluchac fachowcow i "znafcuf" to by czlowiek zima w sandalkach wyskoczyl....Zupelnie jak z tym Pigulowym skuterem co spece nie chcieli naprawiac a forumowi "znafcy" od Gozdzikowej wiedzieli ze sie nie da.

A przyszedl glupi i nie wiedział że się nie da i naprawił:-]:-]

[ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 27-08-2012 16:21 ]

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #3 Ocena: 0

2012-08-27 16:28:20 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Może po prostu posiadacz tej M-ki boi się że mu we warsztacie "szpece" tak element za 100 pomalują?

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-08-27 16:36:35 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #5 Ocena: 0

2012-08-27 16:42:08 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-08-27 16:36:35, Bestia napisał(a):
Ciupek, ja zartuje a ty na powaznie. :-]

Przecie ja też żartuje.Filmiku nie widziałaś?:-]
Ale fakt faktem że załozycielowi wątku po tych mundrościach co się tu naczytał pewnie już tu nawet nie zajrzy.

Do góry stronyOffline

cris2010

Post #6 Ocena: +1

2012-09-01 15:15:14 (13 lat temu)

cris2010

Mężczyzna

Z nami od: 01-02-2010

Witam serdecznie.

Dzięki za bardzo ciekawe wnioski. Dziwi mnie tylko jedno a raczej mam pytanie do was co robicie w wolnym czasie czy macie jakiś cel zainteresowania?

Czy porostu marnujecie czas przed kompem lub ciągniecie flachę myśląc jako były dobrze zrobić coś wyjechać zarobić dobrze ale nic nie robicie w tym kierunku?

To tylko przykład ale prawda jest taka większość z was propost marnuje czas ;-) lub porostu ciężko pracuje i nie chce zmienić niczego - Nie czujecie że wasze życie robi się monotonne praca domo dzieci itp...

Ja po prostu mam zainteresowania czy to takie dziwne nie mam lewych rąk i potrafię bardzo wiele za to jestem ceniony w pracy i znajomych.

Ja mam 26lat jestem tu 6 lat w ciągu tego czasu wraz z moją partnerką kupili dom,samochód wyposażenie domu,wyremontowaliśmy dom tym samym zyskałem miejsce na moje zainteresowania

Garaż czy coś to wam mówi? Wyposażyłem sobie go w sprzęt którym zawsze marzyłem wymyśliłem sobie projekt i tak chcę coś stworzyć.

Nie wszyscy zrozumieją o co mi codzie i pewnie jak zwykle jak to moja mów "tu nie otrzymasz konstruktywnej odpowiedzi na tym forum porostu ludziom się nudzi i piszą głupoty"
To prawda przeglądając kilka stron to porostu śmieci a moderator co widać nie za bardzo jest zainteresowany aby utrzymać jakość tematu/forum i nie chodzi tu o błędy gramatyczne ... Naprawdę szkoda ...

Jak kolega zauważył...
Nie pytam was o to gdzie mogę dostać zapomogę lub mieszkanie socjalne :-]Pytanie jest proste ja budowa cepa i nie ma co tu się rozpisywać. Nie wiesz o czym piszesz to nie pisz proszę :-]!

Pozdrawiam.

[ Ostatnio edytowany przez: cris2010 01-09-2012 15:18 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2012-09-01 16:07:18 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Moment moment, Bestia napisała ci gdzie, więc nie przesadzaj.
Dowiedziales się.

Nie napisałeś też że to twoje hobby, wiec ludzie odebrali to jak byś chciał na krawężniku zapaprac samochód.

Nie dziw się, na forum bywa tyłu dziwnych ludzi, że czasami trudno brać na poważnie, zwłaszcza nowych.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #8 Ocena: 0

2012-09-01 16:55:07 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

cris2010

Post #9 Ocena: 0

2012-09-01 17:19:59 (13 lat temu)

cris2010

Mężczyzna

Z nami od: 01-02-2010

Witam

[...]"Moment moment, Bestia napisała ci gdzie, więc nie przesadzaj.
Dowiedziales się."

Tak oczywiście widziałem jak został zatopiony post Bestia pomiędzy toną niepotrzebnych komentarzy? Czy tak ma być?

[...]"Nie napisałeś też że to twoje hobby, wiec ludzie odebrali to jak byś chciał na krawężniku zapaprac samochód."

Moment moment, co jest grane hobby nie hobby nikomu nie daje prawa do oceniania kogoś z góry kogo kogo się nie zna i na podstawie jednego pytania "ścinają głowę publicznie" Co to jest?
Proszę mi to wytłumaczyć czy taką role gra moderator i oraz cel tworzenia tego działu "Zainteresowania"? :-] Są chyba inne działy na swobodnej wypowiedzi i bezsensowne. Jaką rolę gra tu moderator?

[..]"Nie dziw się, na forum bywa tyłu dziwnych ludzi, że czasami trudno brać na poważnie, zwłaszcza nowych."

To zrozumiałe ale chyba nie rozumiesz że te osoby zamieniają to forum w śmietnisko i staje się bez użytkowe dla normalnych ludzi którzy oczekują tylko odpowiedzi? A nie TTTTTTTTTTTTone głupot jaką muszą się przebić?

Od czego są te wszystkie działy tu? Można by nie raz posprzątać pouczyć nowego użytkownika na Pw. Czy tak nie jest na innych forum?

:-] Czy to już nie jest forum na którym można otrzymać informacje bez tych krzaków? I nie mówię tu o zasiłkach bo to akurat u was aż pęka w szwach.
Zachowań ludzi się nie zmieni!

Podziękowania za fajne wiadomości na PW. :-]

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #10 Ocena: 0

2012-09-01 18:57:12 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Napisz lepiej czy znalazłeś w końcu lakier.Jak tak to podpowiedz gdzie.Może przyda się komus kto bedzie szukał w przyszłości.

Nie zawadzi jak zapodasz jakieś foty z przebiegu operacji.Na innym forum poświeconym konkretnej marce i modelowi samochodu chłopaki wrzucaja zdjęcia i opisy nie tylko malowania ale i napraw.Zajebiste forum.Nie wiem ile hajsu już zaoszczędziłem na mechanikach dzięki radom innych uzytkowników.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,