Gdy będziesz bukował terminy egzaminu teoretycznego i praktycznego to bedziesz miał adresy gdzie są punkty egzaminacyjne.
Egzamin Teoretyczny masz w samym centrum Croydon, tam też możesz w czasie bukowania terminu wybrać język Polski. Ale koniecznie musisz zaznaczyć to w czasie bukowania
Egzamin praktyczny MOD1 nie wiem gdzie jest bo robiłem w Cambridge, a Mod 2 jest przy rądku, tam gdzie zaczyna się Purley way.
Pamiętaj by mieć wymagane ubranie na sobie i dokumenty, oraz być wcześniej, Bo jak się spóźnisz to przepada.
Aha na paking egzaminacyjny dokładnie 15 minut przed egzaminem, nie wczesniej.
Jak będziesz robił kurs, to oni ci wszytko bukują, nic nie pobierają extra masz to wkalkulowane w cene.
plusem jest to że oni mają dość szybkie terminy, po prostu 3-5 dni jazdy i w jeden dzień MOD1 drugi MOD2.
Jak widzisz ja nie chodziłem na kurs i sam organizwowałem sobie egzaminy, i żeby mieć szybki MOD 1 musiałem jechać do Cambridge,bo w londynie była masakra, była wiosna a oni mieli terminy na wrzesień myślałem ze się potne bo motorek w garażu się marnował

Aha, masz błąd w stopce. Żeby skręcić motocyklem trzeba wykonać przeciwskręt, na wskutek czego się przechylasz, a nie przechylić żeby skręcić bo polecisz w krzaki dużym motocyklem