MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jazda bez ubezpieczenia

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

konradek

Post #1 Ocena: 0

2010-05-02 14:20:47 (15 lat temu)

konradek

Mężczyzna

Z nami od: 19-03-2010

Cytat:

2010-05-02 10:55:02, Adacymru napisał(a):
A nie kazali przypadkiem oddac koledze prawa jazdy w sadzie? A jak nie oddal w sadzie, to zapewne powiedzieli mu, ze musi odeslac do DVLA

nie kazali bo nie byl w ogole w sadzie... dostal tylko mandat (ktorego jeszcze nie zaplacil) i 6 pkt karnych, wiec podejrzewam iz zyje w blogiej nieswiadomosci i stad jego kolejne genialne pomysly...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-05-02 16:21:32 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

jak nieświadomości jak ty o tym mu chyba powiedziałeś, poza tym na mandacie zazwyczaj sa informacje co jeśli ...
wyrok sądu to nie mandat ... chyba

ale tu musi mnie Ada poprawić bo ja jedyne mandaty za parkowanie zbieram zawodowo i z sądami nie mam do czynienia.

Oraz to jest w polsce, czy w końcu jest tutaj i ma te pomysły tutaj czy w polsce
cuś mi się to kupy nie trzyma
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

konradek

Post #3 Ocena: 0

2010-05-02 22:17:17 (15 lat temu)

konradek

Mężczyzna

Z nami od: 19-03-2010

on jest w polsce teraz na urlopie ale jutro wraca i jakos w ogole sie tym mandatem nie przejmuje i nie wierzy mi kiedy mowie, ze bedzie mial bana nawet jak zda prawko i ze w chwili obecnej nie moze prowadzic mojego samochodu ani w ogole zadnego innego bo w zasadzie nie ma juz prawa jazdy... sorry ze zawracam Wam glowe, bo w zasadzie moja sprawa jest juz zakonczona... irytuje mnie tylko taki osli upor... szkoda ze to jego nie wezwali do sadu... ale mielismy "szczescie" do tych policjantow, ktorzy nas zatrzymali, bo ja dostalem sąd tylko dlatego ze mam polskie prawo jazdy, gdybym mial angielskie tez pewnie dostalbym mandat i punkty i nie stersowalbym sie kolejny miesiac... ale coz, zycie:)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-05-02 22:22:42 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie